Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συσπείρωση και βολές... κατά ριπάς από το Βρούτση στην Πάρο

28 Μαρτίου 2016 17:16

Την ανάγκη συσπείρωσης των στελεχών και των οπαδών της ΝΔ, επεσήμανε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πάρο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ στον Αρχίλοχο με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις στη χώρα», τονίζοντας ότι η κρίσιμη πολιτική κατάσταση που διέρχεται η χώρα, δεν επιτρέπει τον κατακερματισμό της μεγάλης, ιστορικής παράταξης.

Ο κ. Βρούτσης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να απευθυνθούν σε όσους έχουν απομακρυνθεί από τη ΝΔ και έχουν αποταθεί στα άκρα – είτε δεξιά, είτε αριστερά – και να τους επαναφέρουν στο κόμμα. Ο βουλευτής σημείωσε ότι, η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, ανάμεσα τους , οι Πολιτευτές Κυκλάδων, κα. Βιργινία Μπαιμπά, κα. Μονογυιού Κατερίνα και ο κ. Βακόνδιος Γεώργιος ενώ στην αίθουσα το παρών επίσης έδωσαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης και ο Υποψήφιος σύνεδρος και υποψήφιος πολιτευτής κ. Δοκιμάκης Κώνσταντίνος.

Περισσότερα διαβάστε εδώ...

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr