Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π

07 Σεπτεμβρίου 2022 15:00

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε τακτικήσυνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 14η Σεπτεμβρίου2022 ημέραΤετάρτη και ώρα 12:00΄στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο:Ορισμός Επιτροπής Παραλαβής – Παράδοσης δημόσιας μειοδοτικής και φανερής δημοπρασίας για την εξεύρεση ακινήτου για τη μεταστέγαση του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

Θέμα 2ο:Έγκριση διακήρυξηςδημόσιας μειοδοτικής και φανερής δημοπρασίας για την εξεύρεση ακινήτου για τη μεταστέγαση του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

Θέμα 3ο: Έγκριση Πινάκων κατάταξης βρεφών και νηπίων στον Βρεφονηπιακό σταθμό Παροικίας «Τα Μελισσάκια» και στον Παιδικό σταθμό Αρχιλόχου «Τα Δελφινάκια».

Θέμα 4ο: Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης της υπ. αρ. 3417/29-08-2022 (ΑΔΑ: 9Κ73ΟΡΔΩ-3ΒΠ) Προκήρυξης της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ.

Θέμα 5ο: Έγκριση Πρόσληψης Προσωπικού ΙΔΟΧ για την κάλυψη των αναγκών του Βρεφονηπιακού σταθμού Παροικίας «Τα Μελισσάκια» και του Παιδικού σταθμού Αρχιλόχου «Τα Δελφινάκια».

Θέμα 6ο: Έγκριση δαπάνης για απόδοση Πνευματικών Δικαιωμάτων των θερινών μουσικών εκδηλώσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Θέμα 7ο: Αίτημα δωρεάν παραχώρησης του Δημοτικού Χώρου Τεχνών «Παλαιά Αγορά Παροικίας».

Θέμα 8ο: Θέματα που αφορούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου «Γιάννης Γκίκας».

Θέμα 9ο: Αίτηση φιλοξενίας στο Σπίτι Λογοτεχνίας.

Θέμα 10ο: Έγκριση Πρωτοκόλλων Παροχής Υπηρεσιών.

Θέμα 11ο: Δέσμευση των υποχρεωτικών δαπανών από κωδικούς του Προϋπολογισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. έτους 2022 κατόπιν της Β’ Αναμόρφωσής του.

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

 

Δημήτριος Αντιπαριώτης

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα