Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λ.Σ Πάρου: Το σπορ της εποχής είναι το ξέπλυμα…

13 Οκτωβρίου 2022 19:05

Αν παρακάμψεις το γεγονός ότι ο Μ. Κωβαίος ως Δήμαρχος Πάρου ήταν μέλος και τιμητικάαντιπρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του Βελέντζειου Ιδρύματοςαπό το 2014 μέχρι το 2020,

 Αν παραβλέψειςτο γεγονός ότι ο Μ. Κωβαίος όταν ήταν μέλος του ΔΣ του Βελέντζειου, δεν παραβρέθηκε στις συνεδριάσεις του Διοικητικού του Συμβουλίου παρά μόνο επιλεκτικά, απαξιώνοντας και υποσκάπτοντας με τη στάση του το έργο τουΙδρύματος ,
 Αν παρακάμψεις το γεγονός ότι ο Μ. Κωβαίος, αν και γνωρίζει, τους λόγους που το αεροπλάνο του Βελέντζειου δεν εντάσσεται στα πτητικά μέσα διακομιδής του ΕΚΑΒ, «κάνει τον κινέζο».
 Αν παραβλέψεις το γεγονός ότι ο Μ. Κωβαίος δεν έκανε τίποτα από την θεσμική του θέση προς το αρμόδιο Υπουργείο, για το λόγο αυτό.
 Αν παρακάμψεις το γεγονός ότι ο Μ. Κωβαίος, αντί να θέτει τα ζητήματα της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας με το απαραίτητο προσωπικό και τοναπαιτούμενο εξοπλισμό του,ώστε να ανταποκρίνεται η πρωτοβάθμια περίθαλψη στις σημερινές πληθυσμιακές ανάγκες του νησιού μας, «παίζει» με τις ανθρώπινες ανάγκες και τις ελλείψεις του δημόσιου τομέα υγείας.
…Τότε μπορείς να χρεώσεις τις ευθύνες που αντιστοιχούν στο δήμαρχο και τη δημοτική του αρχή, στη Λαϊκή Συσπείρωση και την πρόεδρο της Κοινότητας Πάρου που είναι μέλος του ΔΣ του Βελέντζειου από το 2020 και μάλιστα χωρίς να γνωρίζεις τις τοποθετήσεις της !
Είναι γεγονός ότι πολλοί συμπολίτες μας επικοινώνησαν μαζί μας, αγανακτισμένοι από την κραυγαλέα προσπάθεια της «στρατεύμενης» δημοσιογραφίας να ξεπλύνει την υποκριτική στάση του Δημάρχου σχετικά με το αεροπλάνο του Βελέντζειου.
Συστήνουμε ψυχραιμία. Μετά το εγχείρημα των «φίλων της παράταξης» του Δημάρχου που μάλλον μας τέλειωσε, κάποιοι «βάζουν τα στήθη τους μπροστά». Εμείς αδιαφορούμε για το τίμημα. Έτσι κι’ αλλιώς είμαστε σε μια εποχή σαπίλας, που η επιχείρηση ξέπλυμα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Πάρος 13-10-22

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα