Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεισμός Τουρκία - Συρία: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

10 Φεβρουαρίου 2023 14:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΟΣ
Σεισμός Τουρκία - Συρία: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου στην Τουρκία και στη Συρία και τον μέχρι στιγμής θλιβερό απολογισμό σε χιλιάδες νεκρούς, αγνοούμενους, άστεγους κι εκτοπισμένους εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τις πληγείσες χώρες και τους κατατρεγμένους συνάνθρωπούς μας.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, ευχόμαστε την ανεύρεση όλων των αγνοουμένων καθώς και τη γρήγορη ανάρρωση όλων των τραυματιών.

Συγχρόνως καλούμε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας να συνδράμουν στη στήριξη των χειμαζόμενων κατοίκων της Τουρκίας και της Συρίας με την προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και ιατροφαρμακευτικού υλικού, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες.

Σας καλούμε όσοι προτίθεστε να προσφέρετε είδη να τα πάτε στο Δημαρχείο Πάρου ή στα Γραφεία των Κοινοτήτων μέχρι και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Ο Δημοτικός Συνδυασμός μας «ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ» έχοντας ως πρόταγμά του την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, καλεί όλους τους φίλους και τις φίλες μας να πράξουν το καλύτερο δυνατό γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη αποτελεί το πιο δυνατό αντίδοτο στις δυσκολίες της ζωής αλλά συγχρόνως και τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας των θυμάτων από τις καταστροφές.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Ολοκληρώθηκε έργο προστασίας του περιβάλλοντος και θωράκισης των υποδομών με στόχο την ασφάλεια των πολιτών
  • Πάρος: Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Κ Πάρου
  • Συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα στην Πάρο η διανομή κομποστοποιητών σε νησιά από τον ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου – Ό,τι πιο Green θα κάνεις φέτος
  • Μήνυμα Δημάρχου Πάρου για την Επέτειο Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στην Πάρο
  • Επίσκεψη του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην Πάρο
  • Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Πάρο