Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λ.Σ Πάρου: Θλίψη και οργή...

01 Μαρτίου 2023 13:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΟΣ
Λ.Σ Πάρου: Θλίψη και οργή...

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Θλίψη και οργή που δεν περιγράφονται με λόγια για ένα πρωτοφανές πολύνεκρο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες, αποτέλεσμα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της απουσίας μέτρων ασφάλειας.
Μετά από αυτή την τραγική πρωτομηνιά με τη σκέψη στους οικείους των νεκρών αναβάλλουμε την προγραμματισμένη μας συνάντηση για σήμερα (1/3)στη Νάουσα.
Εδώ και τώρα διερεύνηση των αιτιών-όχι στη συγκάλυψη.

Πάρος 1-3-23

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν ξέρω ποιος διέρρευσε τον γάμο μου στην Πάρο και δεν θα ψάξω να βρω» (βίντεο)
  • Πάρος: Θυελλώδεις νοτιάδες φούσκωσαν τη θάλασσα και την έβγαλαν στη στεριά (Βίντεο)
  • Πάρος: Επίσημη «πρώτη» για τις σειρήνες προειδοποίησης έκτακτων συμβάντων – Ήχησαν προειδοποιητικά σήμερα (Βίντεο)
  • Ο Π.Σ. Πάρου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» για την απώλεια του Ιωάννη Βασιλειόπουλου
  • Πάρος: Κοπή Πρωτοχρονιάτκης πίτας στο Άσπρο Χωριό (Βίντεο)
  • Πάρος: O Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του – Μια ζεστή εκδήλωση με χαμόγελα και δώρα στα παιδιά (Βίντεο)