Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Ένταση στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής – Το θέμα που άναψε τα «αίματα» (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2024 20:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πάρος: Ένταση στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής – Το θέμα που άναψε τα «αίματα» (Βίντεο)

test2

test2

Ένταση προκλήθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του 2024, η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου.

Η ερώτηση που άναψε «τα αίματα» ήταν του κ. Ευστράτιου Παυλάκη και αφορούσε στον σχεδιασμό της περισυλλογής απορριμμάτων και στα τεκταινόμενα στο χώρο του ΧΥΤΑ. Σύμφωνα με το ερώτημα, ζητήθηκε από τη Δημοτική Αρχή να ενημερώσει για τα ανωτέρω ζητήματα την αντιπολίτευση, ωστόσο διαπιστώνεται ότι η κατάσταση στην περισυλλογή απορριμμάτων είναι ίδια και χειρότερη.

Σχετικά με το δεύτερο, διαπιστώθηκε ότι μέλη της Δημοτικής Αρχής επισκέφθηκαν το χώρο του ΧΥΤΑ και ενημερώθηκαν σχετικά με τα εκτελούμενα έργα χωρίς να υπάρξει η πρόνοια για συμμετοχή της αντιπολίτευσης σε αυτή την επίσκεψη.

Θα πρέπει τελικά ο κύριος Δήμαρχος, συνέχιζε η ερώτηση, να εξηγήσει όταν λέει όλοι μαζί, αν προτίθεται να εξασφαλίσει και επίσκεψη της αντιπολίτευσης στο χώρο. Τέλος, να εξηγήσει γιατί σε εποχή έλλειψης προσωπικού, δύο υπάλληλοι του Δήμου να βρίσκονται σε χώρο που ανήκει στον Περιφερειακό ΦΟΣΔΑ.

Απάντηση στο ερώτημα έδωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χριστόδουλος Μαούνης. Ωστόσο, η απάντηση, σύμφωνα με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, δεν κάλυπτε το ερώτημα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή και ένταση μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης λογοδοσίας.

{https://youtu.be/8vVO4uNlSOg}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη
  • Ενημέρωση σχετικά με την ένταξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»
  • Σάλος με την απόφαση Τραμπ να απαγορεύσει την είσοδο στις ΗΠΑ στους υπηκόους 12 κρατών: «Ρατσιστικό και ανελέητο»
  • 5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Ο Δήμος Τήνου καλεί σε υπεύθυνη διαχείριση τηγανελαίων (Βίντεο)
  • Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με έργο, δράση, πρωτοβουλία
  • Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στη Καλαμάτα