Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέντευξη του Δήμαρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά στην εκπομπή "Συνδέσεις" της ΕΡΤ 1 (Βίντεο)

29 Μαϊος 2024 15:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΟΣ
Συνέντευξη του Δήμαρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά στην εκπομπή "Συνδέσεις" της ΕΡΤ 1 (Βίντεο)

test2

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, την Τετάρτη το πρωί, στις 29 Μαΐου 2024, παρευρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της ΕΡΤ 1, παραχωρώντας συνέντευξη στους δημοσιογράφους κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο και κα Χριστίνα Βίδου, με θέμα την κατάσταση στις παραλίες του νησιού μας μετά το περσινό καλοκαίρι και το Κίνημα Πολιτών για ελεύθερες παραλίες.

Όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης:

«Οι αγώνες των Παριανών το καλοκαίρι του 2023, για ελεύθερες παραλίες και εφαρμογή της νομιμότητας έχουν χαιρετιστεί από το σύνολο της κοινωνίας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη ασχολούνται με το θέμα τα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Οι Παριανοί απέδειξαν σε όλο τον κόσμο ότι έχουν μάθει με ειρηνικό τρόπο να διεκδικούν και να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους και την επικράτηση της δικαιοσύνης.

Αναμένουμε την εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου και ζητάμε από τους επιχειρηματίες να σεβαστούν τα δικαιώματα των λουομένων και τις συμβάσεις που θα υπογράψουν.

Ως νέα Δημοτική Αρχή έχουμε δηλώσει ότι είμαστε υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας και συγχρόνως ότι δεν θα δεχτούμε τις καταστάσεις που επικρατούσαν τα προηγούμενα χρόνια σε αρκετές παραλίες του νησιού μας».

{https://youtu.be/2HBOnBComgQ}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος - Παροικία 31/10
  • Πάρος - Αντίπαρος: Τα δρομολόγια του ferry boat από 1η Νοεμβρίου
  • Πάρος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αφγανού - Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον δράστη
  • Α' Ε.Π.Σ. Κυκλάδων: Τα παιχνίδια του Σαββάτου (1/11) και η βαθμολογία στον β' όμιλο
  • Κορυφαίες διακρίσεις για τα ξενοδοχεία της Lamway Hotel Management στα Greek Hospitality Awards
  • Νέο Δ.Σ Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου - Αντιπάρου