Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Karagoutis Training Camp για 3η συνεχόμενη χρόνια στην Πάρο

20 Ιουνίου 2024 16:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το Karagoutis Training Camp για 3η συνεχόμενη χρόνια στην Πάρο

test2

test2

Ο Δήμος Πάρου και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, διοργάνωσαν για 3η συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας, το πετυχημένο Karagoutis Training Camp, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο μπάσκετ Γιώργου Καράγκουτη.

Το Training Camp, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας, υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία καλαθοσφαίρισης Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ και ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.

Στην διοργάνωση, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 9-16 ετών. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, τους δόθηκε η ευκαιρία μέσα από καθημερινές τρίωρες προπονήσεις, να βελτιώσουν το επιθετικό τους παιχνίδι και την φυσική τους κατάσταση, μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος, από τους έμπειρους προπονητές του Camp, το οποίο ολοκληρώθηκε με την απονομή διπλωμάτων συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, με σχετική δήλωσή του αναφέρει:

«Το Karagoutis Training Camp, πρόκειται για μία διοργάνωση που σκοπό έχει τη βελτίωση σε διάφορους τομείς των μικρών αθλητών που παίρνουν μέρος σε αυτήν, προσφέροντας τους παράλληλα μια πολύ όμορφη εμπειρία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Καράγκουτη και τους συνεργάτες του, που για άλλη μια χρονιά βρέθηκαν στο νησί μας, από τις 15 έως της 19 Ιουνίου 2024 και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα υπόλοιπα training camps που θα διεξαχθούν φέτος, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας!».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Τραμπ: Δασμοί 50% στην Ευρωπαϊκή Ένωση από 1η Ιουνίου
  • Μητσοτάκης στο CNBC: Στόχος νέες μειώσεις φόρων και αύξηση μισθών -Έχουμε μια ελκυστική ιστορία για τους ξένους επενδυτές (Βίντεο)
  • Γκάλοπ Opinion Poll: Επτακομματική Βουλή – Τι λένε οι πολίτες για τα Τέμπη (Bίντεο)
  • Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα εισηγηθεί την αναθεώρηση του άρθρου για την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων (Βίντεο)
  • Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
  • Χορήγηση νέων αδειών επαγγελματικής αλιείας – ένταξη σε πρόγραμμα νέων αλιέων