Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος - Μάρκος Κωβαίος: Η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων, με πρόσφατη γνωμοδότησή της, ήρθε να βάλει "ταφόπλακα" στην ελπίδα να αποκτήσει το νησί μας ένα νέο εμπορικό λιμένα

29 Ιουλίου 2024 17:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πάρος - Μάρκος Κωβαίος: Η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων, με πρόσφατη γνωμοδότησή της, ήρθε να βάλει "ταφόπλακα" στην ελπίδα να αποκτήσει το νησί μας ένα νέο εμπορικό λιμένα

test2

test2

Ένα νέο λιμάνι που θα βοηθούσε στην καλύτερη κυκλοφορία της Παροικιάς και θα μείωνε την απόσταση με τη Νάξο, για την γρηγορότερη πρόσβαση στο νοσοκομείο και στα δικαστήρια του γειτονικού μας νησιού.

Η "ταφόπλακα" βέβαια ήταν το επιστέγασμα. Είχαν προηγηθεί μερικοί "νεκροθάφτες" της παράταξης Μπιζά, που όταν εμείς ως Δημοτική Αρχή είχαμε κάνει προσπάθειες για τη δημιουργία του δεύτερου λιμανιού, φρόντισαν να κάνουν ενστάσεις και ότι άλλο περνούσε από το χέρι τους ώστε να εμποδίσουν την προσπάθεια μας, αποδεικνύοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει η ωφέλεια του νησιού.
Εμείς στην προηγούμενη Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων ήμασταν παρόντες και διεκδικήσαμε τη θετική εισήγηση. Η σημερινή Δημοτική Αρχή άφησε το θέμα στην τύχη του με αποτέλεσμα να εισπράξει την αρνητική γνωμοδότηση.
Λυπούμαστε για την εξέλιξη αυτή γιατί είχαμε καταθέσει προτάσεις που δεν θα επιβάρυναν την περιοχή και τους κατοίκους της, πέρα από κάποια μικροσυμφέροντα που ειχαν τα "πρωτοπαλήκαρα" της σημερινής Δημοτικής Αρχής και μετείχαν στο ψηφοδελτιο τους.
Όπως αποδεικνύεται στο σύντομο χρόνο της σημερινής Δημοτικής Αρχής, έχουμε να κάνουμε με ένα Δήμαρχο που άγεται και φέρεται από "κάποιους" που προτάσσουν το προσωπικό συμφέρον από το γενικό όφελος.
Ο κύριος Μπιζάς έχει κάθε δικαίωμα να γελοιοποιείται κάτω από πανό με το σλογκαν "Επενδυτές go home" όμως κάποια στιγμή, πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του ως δήμαρχος και πρέπει να προτάξει το κοινό καλό και να το υπερασπιστεί.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στη Καλαμάτα
  • Δήλωση Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά σχετικά με τη χθεσινή απόφαση της Δικαιοσύνης και την παρουσία συμπαραστατών στη Σύρο
  • Ρωσία: Εξαιρετικά περίπλοκες οι προσπάθειες τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία, λέει το Κρεμλίνο
  • Οι πολίτες από αύριο μέσω του myinfo.gov.gr εκδίδουν Προσωπικό Αριθμό – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε 34 ερωτήσεις και απαντήσεις
  • Κ. Μητσοτάκης: Έκπτωση Πρυτάνεων αν δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους (Bίντεο)
  • Γιάννης Βρούτσης: «Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή σε κάθε μορφή παρότρυνσης, ανοχής ή συγκάλυψης της βίας, από δημόσιες τοποθετήσεις και από πράξεις ή παραλείψεις»