Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε Νάξο και Πάρο ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος από τον χάλκινο Ολυμπιονίκη μας στο Τζούντο Θεόδωρο Τσελίδη (Παρίσι 2024)

14 Αυγούστου 2024 12:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ
  • ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΕΛΙΔΗΣ
  • ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
Σε Νάξο και Πάρο ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος από τον χάλκινο Ολυμπιονίκη μας στο Τζούντο Θεόδωρο Τσελίδη (Παρίσι 2024)

test2

test2

Σε Νάξο και Πάρο ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος από τον χάλκινο Ολυμπιονίκη μας στο Τζούντο Θεόδωρο Τσελίδη (Παρίσι 2024)

Συναντήσεις με διοικήσεις αθλητικών σωματείων

Εκπροσώπηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας Εκατονταπυλιανής

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024, θα πραγματοποιήσει πολυήμερη επίσκεψη στα νησιά Νάξος και Πάρος.
Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024, θα μεταβεί στη νήσο Πάρο, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της θαυματουργής Παναγίας Εκατονταπυλιανής, Πολιούχου του νησιού, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κκ Καλλίνικου.
Ο κ. Βρούτσης στο ταξίδι του θα συνοδεύεται από τον χάλκινο Ολυμπιονίκη μας στο Τζούντο Θεόδωρο Τσελίδη, ο οποίος κατέκτησε το ένα από τα 8 συνολικά ολυμπιακά μετάλλια που κέρδισε η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (2024).
Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί επίσης με διοικήσεις αθλητικών σωματείων των δύο νησιών, καθώς και με φίλους και κατοίκους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Συνάντηση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση με τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Μπότσια, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Δήμητρα Παπαδοπούλου
  • Γιάννης Βρούτσης: «Χαιρετίζουμε τη συνεργασία του σωματείου της Μήλου με τοπική εταιρεία»
  • Γιάννης Βρούτσης: Στη Λευκωσία συνυπέγραψε το διευρυμένο Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου
  • Συμφωνία των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, με τον Υπουργό Αθλητισμού, για την ομαλή ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ
  • Γιάννης Βρούτσης: «Το e-Kouros πλοηγός για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού» (βίντεο)
  • Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας Oλυμπιονίκης, Γιώργος Ρουμπάνης