Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος – Συνεδρίαση Λογοδοσίας: Ανυπαρξία κέντρου πολιτισμού στην πρωτεύουσα του νησιού – Προοπτικές υλοποίησης (Βίντεο)

17 Ιανουαρίου 2025 12:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  • ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Πάρος – Συνεδρίαση Λογοδοσίας: Ανυπαρξία κέντρου πολιτισμού στην πρωτεύουσα του νησιού – Προοπτικές υλοποίησης (Βίντεο)

test2

test2

Στη συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής για το έκτο δίμηνο 2024, η οποία διεξήχθη την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δ.Σ., ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου» κ. Αθανάσιος Μαρινόπουλος, έθεσε ερώτημα που αφορούσε στην έλλειψη κέντρου πολιτισμού στην πρωτεύουσα του νησιού Παροικία.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινόπουλος ανέφερε ότι ήδη από το 2010 που ιδρύθηκε η «Λαϊκή Συσπείρωση» είχε επισημανθεί προς τις δημοτικές αρχές η ανάγκη δημιουργίας πολιτιστικού κέντρου για την φιλοξενία εκδηλώσεων - πολιτιστικών, κοινωνικών, πολιτικών - που μέχρι πρόπερσι φιλοξενούνταν στην αίθουσα του «Αρχίλοχου».

Επισήμανε επίσης, ότι η ανυπαρξία πλέον χώρου καθιστά επιτακτική την ανάληψη πρωτοβουλίας από τη δημοτική αρχή για την έναρξη των διαδικασιών και βάσει των μελετών του Βελέντζειου.

Μάλιστα, ο κ. Μαρινόπουλος, σημείωσε ότι στη συνεδρίαση του προϋπολογισμού είχε προταθεί ένας πιθανός τρόπος υλοποίησης ρωτώντας τελικά το Δήμαρχο για τις προθέσεις του σχετικά με το ζήτημα και τα εναλλακτικά σενάρια που έχει υπόψη.

{https://youtu.be/MqX94NMG0Zg}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Νάξο
  • Τραυματισμός επιβάτιδας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Πάρο
  • Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Πάρο
  • Πρώτη σέντρα στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Κ. - Δύο παιχνίδια στην Πάρο
  • Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελά
  • Πάρος: Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου