×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδηλώσεις Συλλόγου Γυναικών Νάουσας

12 Μαρτίου 2014 14:23

Την "Ημέρα της Γυναίκας" τίμησε και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας, με μία εκδήλωση με το γενικό τίτλο: "Άρωμα Γυναίκας", το Σάββατο 8 Μαρτίου, στην αίθουσα "Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας" στη Νάουσα.

Κεντρικό πρόσωπο-ομιλήτρια ήταν η κα Μοσχούλα Κοντοσταύλου, νομικός, συνταξιούχος συμβολαιογράφος, αλλά και ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, ερμηνεύτρια, η οποία μοιράστηκε με το πολυπληθές κοινό τους προβληματισμούς της σχετικά με τις πολύπλευρες δράσεις της και τη γυναικεία δράση κυρίως στο νησί μας.
Την όλη εκδήλωση πλαισίωσε η Χορωδία του Συλλόγου..

Β) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στο Χώρο Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου, θα γίνει, με τη φροντίδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα-συνταξιούχου γιατρού γυναικολόγου κ. Αντώνη Αρκά, με τίτλο: «Ο ξενιτεμένος» βιωματικοί δρόμοι: Πάρος - Αθήνα, Αθήνα - Πάρος.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κυρίες Στεφανία Kορτιάνου-Χατζοπούλου (κοινωνική λειτουργός) και Ντόρα Τριγλιανού-Κουζούμη (αρχιτέκτονας).
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Γ) ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

Η δασκάλα κα Σοφία Πιτσικάλη και οι μαθητές του "Εργαστηρίου Ψηφιδωτού" του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, σας προσκαλούν στην έκθεση με έργα τους, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 16-18 Απριλίου 2014 και ώρες από 18:00-21:00, στην Αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου.

Σας περιμένουμε όλους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr