ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1628)

ΑΜΕΣ - Νηρέας - Γενική Συνέλευση, Εκλογές

Το σωματείο «Διαδρομές στη Μάρπησσα» συμμετέχει στον ψηφιακό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ) 2020 - "Πολιτιστική Κληρονομιά και Εκπαίδευση", 25-27 Σεπτεμβρίου 2020 με τη δημιουργία τριών βίντεο μέσα από τα οποία το κοινό θα ξεναγηθεί ψηφιακά σε τρία ιδιαίτερα κτίσματα της Μάρπησσας της Πάρου.

Αυτό ήταν!!! Πέρασε αλλά δεν πάει θα τη θυμόμαστε για πάντα και τη φετινή έκθεση της ΑRT WAY στην Πάρο στη Νάουσα στο κέντρο τέχνης Άγιος Αθανάσιος .

Το ΥΠΠΟ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ανασκαφής 2020 στο Δεσποτικό και στο Τσιμηντήρι.

Ένα χρόνο μετά την απώλεια του εικαστικού-επιμελητή εκθέσεων Γιώργου Σάρδη ιδρυτή της ART WAY πιάνουμε λιμάνι στην Πάρο.

Αγαπητές φίλες και φίλοι του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Αι Γιάννη Δέτη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μετά από τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών που αφορούν την Πάρο και Αντίπαρο, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Πάρκο έως 24 Αυγούστου, ακυρώνονται.

Στo πλαίσιo του 3ου Φεστιβάλ Πάρου με τίτλο "Το Φεστιβάλ αλλιώς", η Δήμητρα Σκανδάλη δημιουργεί ένα νέο έργο-εγκατάσταση

Μια ξεχωριστή συναυλία κουαρτέτου ξύλινων πνευστών, αφιερωμένη στα 250 χρόνια από τη γέννηση του Μπετόβεν, δόθηκε στο Θέατρο Αι – Γιάννη Δέτη στο Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου το βράδυ του Σαββάτου 1η Αυγούστου.

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΔΕΠΑΠ του Δήμου Πάρου το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουλίου με θέμα το εάν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του φορέα μέσα στον Αύγουστο στο νησί.

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουλίου, άνοιξε στην Πάρο η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου με μια συναυλία.

Σύντομα ξεκινούν και οι προβολές του Σινέ Έναστρον

Ένα διαφορετικό πολιτιστικό καλοκαίρι θα ζήσουν φέτος ντόπιοι και επισκέπτες στο νησί της Πάρου. Ένα καλοκαίρι που λόγω της πανδημίας αλλάζει τα όσα ξέραμε αναφορικά με την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων και φέρνει νέα δεδομένα και στην πολιτιστική ζωή του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos