Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων της Πάρου

21 Ιανουαρίου 2015 11:38
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων της Πάρου

test2

test2

Η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση, από τότε που ανέλαβε εκπρόσωπος των πολιτιστικών συλλόγων στο Δ.Σ της ΚΔΕΠΑΠ η κ. Μαρία Περαντινού, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στην Στέγη του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας.

Στη συνάντηση αυτή ανταλλάχθηκαν απόψεις, εκφράστηκαν προτάσεις ενώ για ακόμα μια φορά παρών στη συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Θ. Μαρινόπουλος.

Αρχικά η κ. Περαντινού έκανε μια παρουσίαση των θεμάτων που συζητήθηκαν στις τελευταίες συνεδριάσεις της ΚΔΕΠΑΠ και επικεντρώθηκε κυρίως στα ζητήματα που αφορούν τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού.

Στη συνέχεια τα θέματα που απασχόλησαν τους εκπροσώπους των συλλόγων ήταν η συνάντηση όλων των χορωδιών της Πάρου που προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο του 2015 στην αίθουσα του Αγίου Αθανασίου στον Κώστο καθώς και η εκδήλωση της παγκόσμιας ημέρας θεάτρου στις 27 Μαρτίου στον ίδιο χώρο.

Να σημειωθεί ότι η κοινή εμφάνιση όλων των χορωδιών της Πάρου τον Οκτώβριο του 2015 εάν και εφόσον υλοποιηθεί θα συμβεί για πρώτη φορά.

Επίσης έμφαση από τους παρευρισκόμενους δόθηκε στο γεγονός ότι στο νησί δεν θα πρέπει να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις μόνο το καλοκαίρι αλλά να υπάρχει και συνέχεια των εκδηλώσεων και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Τέλος αναγνωρίστηκε από όλους ότι η αίθουσα του Αγίου Αθανασίου στον Κώστο είναι ένας από τους καλύτερους και μεγαλύτερους χώρους που διαθέτει το νησί και γι αυτό χρήζει ιδιαίτερης υποστήριξης από το Δήμο αλλά και από φορείς για να ολοκληρωθούν οι όποιες ατέλειες υπάρχουν, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τις προαναφερόμενες εκδηλώσεις, δίνοντας όχι μόνο ζωντάνια στο χωριό αλλά δημιουργώντας ταυτόχρονα μια νέα πολιτιστική κοιτίδα στην καρδιά της Πάρου.

Η επόμενη συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων προγραμματίστηκε για το τέλος Μαρτίου στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Καμαρών ή στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Ατλαντίς» στο Άσπρο Χωριό.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet