Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεζοπορικό τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχιλόχου

15 Ιουνίου 2022 00:44
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΑΡΟΣ
Πεζοπορικό τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχιλόχου

test2

test2

Την Κυριακή 19 Ιουνίου την ώρα, που ο ήλιος θα αρχίσει να γέρνει προς τα βουνά της Σίφνου, εμείς θα περπατάμε από Πούντα προς Παροικία, μία μαγευτική παράκτια διαδρομή την ώρα του ηλιοβασιλέματος στην δυτική πλευρά της Πάρου.

Θα ξεκινήσουμε από Πούντα και αφού περάσουμε, από τις υπέροχες παραλίες και το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, τους απόκρημνους βράχους και τα απαιτητικά περάσματα της Κορακιάς , την γνωστή για τα κύματά της παραλία του Παρασπόρου θα καταλήξουμε μέσω της Σουβλιάς και της Αγίας Άννας στην Παροικία ,συνοδευόμενοι σε όλη την πορεία μας από τα υπέροχα χρώματα του ορίζοντα και την μοναδική θέα που διαμορφώνεται καθώς ο ήλιος θα δύει κάπου ανάμεσα στην βραχονησίδα του Αγ,Σπυρίδωνα και τις " Πόρτες". Μια σχετικά μέτρια προς εύκολη διαδρομή 2 1/2 έως 3 ώρες 8 χιλ περίπου.

Αναχώρηση από την κεντρική αφετηρία του ΚΤΕΛ στην Παροικια στις .17:10 το απόγευμα. Τιμή εισιτηρίου 1.80€.

Πληροφορίες Ντάνος Τσαντιράκης 6948372181

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Αλμυρό cheesecake
  • Πάρος: Διάρρηξη με λεία χρήματα και κοσμήματα αξίας 78.000 ευρώ (βίντεο)
  • Συλλήψεις στην Πάρο
  • Η Κατερίνα Καινούργιου αποθεώνει την Πάρο: Κάθε ηλιοβασίλεμα σ’ αυτό το νησί είναι μια υπόσχεση ότι η ομορφιά εδώ δεν τελειώνει ποτέ...(εικόνες)
  • Πάρος - Αμπελάς: Πανηγύρι Αγίου Φανουρίου
  • Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Πάρο