Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη μαγεία στην γιορτινή εκδήλωση της Αλυκής! (Βίντεο)

05 Δεκεμβρίου 2022 02:51

Σε μια μεγάλη αγκαλιά Χριστουγεννιάτικης θαλπωρής και ζεστασιάς μετατράπηκε η παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου στην Αλυκή, το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

Πολλά παιδάκια όλων των ηλικιών αλλά και μεγαλύτεροι που οι γιορτές τους κάνουν να αισθάνονται παιδιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Χωριού που έμοιαζε να έχει βγει από παραμύθι!

Λαμπερά λαμπιόνια, στολισμένα, φωτεινά δεντράκια, κουκλίστικα σπιτάκια αλλά και ευφάνταστα ξωτικά, δημιούργησαν ένα παραμυθένιο σκηνικό μαγείας που ταυτίζεται με την πιο ελπιδοφόρα και χαρούμενη γιορτή του χρόνου που είναι τα Χριστούγεννα.

Ο Άγιος Βασίλης, που τα παιδιά ανυπομονούσαν να δουν, έκανε την εμφάνισή του στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, μοιράζοντας στους λιλιπούτειους φίλους της εκδήλωσης δώρα ενώ στον πολύ κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη γιορτινή βραδιά, προσφέρθηκαν φιλόξενα πλούσια κεράσματα, λουκουμάδες οινόμελο, ρακόμελο, κάστανα, και πολλά άλλα.

Την όμορφη εκδήλωση που έδωσε χαρά σε όλους, και κυρίως στα παιδιά, διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς, με την συνδιοργάνωση του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ.

{https://www.youtube.com/watch?v=VZdVAdMlyuQ}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/908792370289700}

agkairia xristougena 01

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/2941976366107873}

agkairia xristougena 02

agkairia xristougena 03

agkairia xristougena 04

agkairia xristougena 05

agkairia xristougena 06

agkairia xristougena 07

agkairia xristougena 08

agkairia xristougena 09

agkairia xristougena 010

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα