Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Stan: Τα τραγούδια που κυκλοφορώ είναι τραγούδια που μου αρέσουν, δεν με ενδιαφέρει αν είναι pop ή λαϊκά (βίντεο)

27 Μαρτίου 2025 08:26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • STAN
  • ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Stan: Τα τραγούδια που κυκλοφορώ είναι τραγούδια που μου αρέσουν, δεν με ενδιαφέρει αν είναι pop ή λαϊκά (βίντεο)

test2

test2

Stan: "Έχω γράψει το "Τώρα" του Σάκη Ρουβά"

Stan:Είναι σημαντικό μέσα σε μια σχέση να έχεις την ελευθερία να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να μην χρειάζεται να αλλάξεις.

Stan: Το «Ξημερώνει» το έγραψα μαζί με τον APON και τον αδερφό του, τον IAMSTRONG.

Stan: Με τον Light έχουμε συνεργαστεί δύο φορές, μου άρεσε γιατί ήταν κάτι εντελώς αληθινό.

Stan: Η συμμετοχή μου στο «Έτερος Εγώ» ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση, εύχομαι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας με τον Σωτήρη Τσαφούλια.

Την άποψή του για τις ερωτικές σχέσεις εξέφρασε ο Stan, αναφέροντας πως ο σύντροφος του καθενός αποτελεί καθρέφτη του. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «2night Show», όπου μίλησε επίσης για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του, Βέρα Σωτηροπούλου, με την οποία είναι μαζί έξι χρόνια.

Όπως εξήγησε, αυτή η σχέση του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του, κάτι που θεωρεί θεμελιώδες για κάθε άνθρωπο. «Θεωρώ πως το πιο σημαντικό για όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο για τους καλλιτέχνες, ό,τι επάγγελμα κι αν επιλέγει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, όταν επιλέγει ένα σύντροφο, για μένα προσωπικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξει σε αυτή τη σχέση είναι να έχει την ελευθερία να μπορεί να είναι ο εαυτός του. Δηλαδή να μην χρειάζεται να αλλάξει το ποιος είναι και τις επιλογές που θα έκανε στη ζωή. Οπότε αν νιώθεις ελεύθερος μέσα σε μια σχέση, λειτουργεί λυτρωτικά για σένα και είναι σύμμαχος σου. Με τη Βέρα είμαστε έξι χρόνια μαζί», είπε χαρακτηριστικά για την αγαπημένη του.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψή του για τα ζευγάρια. «Νομίζω ότι ο σύντροφος που επιλέγουμε να έχουμε στη ζωή είναι ο καθρέφτης μας. Είναι πολύ σημαντικό, σαν επιλογή, να είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Για τον κάθε άνθρωπο ισχύει αυτό», τόνισε ο Stan.

Τέλος, αναφέρθηκε στη μουσική του πορεία, εξηγώντας πως από πολύ μικρός εξέφραζε τα συναισθήματά του μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια. «Γυρνώντας πίσω στον χρόνο, πάντοτε έγραφα τραγούδια και πάντοτε ήμουν ένα παιδί που εξέφραζα τα συναισθήματα μου μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια. Από πολύ νεαρή ηλικία», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Ο Stan ξεσήκωσε το λιμανάκι της Νάουσας (Βίντεο)
  • Ο Stan στους Weekenders: Μου αρέσει η ζωή στην Πάρο (βίντεο)
  • Συνεργασία - έκπληξη παριανού καλλιτέχνη στο Ω Stage Athens