Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο γλυπτικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Πάρου με τον γλύπτη Χρήστο Ρηγανά

02 Απριλίου 2025 11:06
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Σεμινάριο γλυπτικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Πάρου με τον γλύπτη Χρήστο Ρηγανά

test2

test2

Το Εικαστικό Εργαστήριο, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να διευρύνει την εικαστική παιδεία των μαθητών του, διοργανώνει σεμινάριο γλυπτικής με τον γλύπτη Χρήστο Ρηγανά.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν βασικές αρχές της γλυπτικής, και συγκεκριμένα πως μπορούν να διαμορφώσουν ένα έργο/όγκο με κερί, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η μέθοδος, η οποία έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων, σε δύο τμήματα.
Το πρώτο τμήμα θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Απριλίου, από τις 17:00 έως τις 20:00 και θα απευθύνεται σε εφήβους και μεγαλύτερους μαθητές.
Το δεύτερο τμήμα θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 13:00 και θα απευθύνεται στα παιδιά ηλικίας άνω των 9 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλώντας στο 2284028337 και ώρες 8:00-13:00.

seminario glyptikis

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος – Αεροδρόμιο: Διεθνής «παίκτης» κολοσσιαίων επενδύσεων αναλαμβάνει την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του
  • Πάρος: Για αναρρίχηση και ρεβιθάδα η Εριέττα Κούρκουλου με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη
  • Πρόταση για ειδική ποσόστωση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους μαθητές της Πάρου
  • Πάρος: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πλούσιες εκδηλώσεις της διήμερης «Γιορτής Ρεβιθιού» στον Πρόδρομο (Βίντεο)
  • Συλλήψεις στην Πάρο
  • Πάρος: Προς πώληση δύο αγροτεμάχια σε προνομιακές περιοχές του νησιού