Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Μάγεψε η ερμηνεία της «Αστερομάτας» από Παριανή χορωδό στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών! (Βίντεο)

12 Ιουνίου 2025 22:30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΛΕΥΚΕΣ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος: Μάγεψε η ερμηνεία της «Αστερομάτας» από Παριανή χορωδό στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών! (Βίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Μια από τις πιο συγκινητικές και μαγευτικές στιγμές της μουσικής εκδήλωσης «Πάρος Πειραιάς… μια αγκαλιά τραγούδια!» (πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/6 στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών) ήταν η ερμηνεία του τραγουδιού «Αστερομάτα» που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό Eurovision 2025 με τη φωνή της Κλαυδίας.

Το τραγούδι ερμηνεύτηκε υπέροχα από την εξαιρετική φωνή της Παριανής σολίστ Άννας Μοστράτου συνοδεία της χορωδίας του Π.Σ. «Αρχίλοχος» και της ορχήστρας εγχόρδων νέων Πειραιά.

Η Άννα Μοστράτου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της εκδήλωσης το οποίο «ταξίδεψε» με τους στίχους και τη μουσική του κομματιού σε δρόμους παράδοσης και ιστορίας του ελληνισμού.   

{https://youtu.be/y3i-88QL6OQ}

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Θυελλώδεις νοτιάδες φούσκωσαν τη θάλασσα και την έβγαλαν στη στεριά (Βίντεο)
  • Πάρος: Επίσημη «πρώτη» για τις σειρήνες προειδοποίησης έκτακτων συμβάντων – Ήχησαν προειδοποιητικά σήμερα (Βίντεο)
  • Ο Π.Σ. Πάρου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» για την απώλεια του Ιωάννη Βασιλειόπουλου
  • Πάρος: Κοπή Πρωτοχρονιάτκης πίτας στο Άσπρο Χωριό (Βίντεο)
  • Πάρος: O Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του – Μια ζεστή εκδήλωση με χαμόγελα και δώρα στα παιδιά (Βίντεο)
  • Πάρος – Γηροκομείο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας (Βίντεο)