Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Μεταξύ των σταθμών της επίσκεψης του Αν. Υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση στην Πάρο κατά τη μονοήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο νησί, ήταν και ο χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου στη θέση Ζευλάκι στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 30η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:30, συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Πάρου, τα οποία εξελέγησαν κατά τη Γ.Σ. και εκλογική διαδικασία της 27ης Οκτωβρίου, σε έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία του Ομίλου μετά από τηλεφωνική πρόσκληση του μέλους που πλειοψήφησε κ. Σαρρή Νικολάου, με θέμα ημερήσιας διάταξης τη Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε μια σημαντική δήλωση προέβη ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης ο οποίος συνοδευόμενος από τον δις Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας και έφορο Εθνικών Ομάδων στην Ομοσπονδία Κωπηλασίας, κ. Βασίλειο Πολύμερο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Π. στην Παροικία.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μοναδική αθλητική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου στο νησί, περιλαμβάνει το Σάββατο στις 20.00 στο κλειστό στη Μάρπησσα, το ματς Μαρπησσαικού με τον ΑΟ Πάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 17:56

Ελληνικό Conference League; Κι όμως γίνεται.

Ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προκριθεί, η πορεία των άλλων 3 ομάδων μας στους ομίλους του Europa φαίνεται να τους οδηγεί πιθανότατα στους ομίλους του Conference.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την τακτική «καρότο και μαστίγιο» επιχειρεί η κυβέρνηση να κλείσει τα παράθυρα φοροδιαφυγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να διαβάσουμε το μυαλό της γάτας μας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπίσκεψη σε σούπερ μάρκετ πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, για να ελέγξει τις τιμές των τροφίμων και βασικών ειδών που διατίθενται με σταθερή μείωση τιμής και να να συνομιλήσει με πωλήτες που έκαναν τις αγορές τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με υψηλούς τόνους, ολομέτωπη επίθεση στην εσωκομματική αντιπολίτευση, διακοπές από το ακροατήριο και πλήθος αιχμών με το … «καλημέρα» ξεκίνησε την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, «δείχνοντας» κριτικά προς την πλευρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά και της Έφης Αχτσιόγλου, όπως και του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα σκαριά βρίσκεται πλέον η βιογραφική ταινία του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, Έλον Μασκ, μετά τη λήξη μιας «πολεμικής» περιόδου για τα δικαιώματα της πρόσφατης βιογραφίας, που έληξε με νικητή την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Α24.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos