Πάρος – Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος: «Ενίσχυση με Ολυμπιακή λέμβο και προσομοιωτές για την ανάπτυξη Τμήματος Παράκτιας Κωπηλασίας στο Ν.Ο.Π.» (Βίντεο)

11 Νοεμβρίου 2023 18:05

Σε μια σημαντική δήλωση προέβη ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης ο οποίος συνοδευόμενος από τον δις Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας και έφορο Εθνικών Ομάδων στην Ομοσπονδία Κωπηλασίας, κ. Βασίλειο Πολύμερο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Π. στην Παροικία.

Υπουργός και Ολυμπιονίκης, αναφέρθηκαν στην άμεση ανάπτυξη του νέου Ολυμπιακού αθλήματος της Παράκτιας Κωπηλασίας, ειδικά στα σωματεία Ιστιοπλοϊας που οι αθλητές τους είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη θάλασσα.

Όπως επισήμαναν, για την ευόδωση αυτού του στόχου και τη συγκρότηση Παράκτιου Κωπηλατικού Τμήματος χρειάζονται 10 αθλητές. Ο κ. Βρούτσης, δήλωσε μάλιστα ότι προς την κατεύθυνση αυτή, σύντομα οι σύλλογοι θα ενισχυθούν με μια σχετική Ολυμπιακή λέμβο καθώς και με δύο προσομοιωτές κωπηλασίας.

{https://www.youtube.com/watch?v=xiLlhaXldgc}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos