Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Το σφουγγάρι της κουζίνας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να διατηρήσετε τα πιάτα σας καθαρά. Ωστόσο, τα σφουγγάρια μπορούν να φιλοξενήσουν βακτήρια, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα διατηρείτε καθαρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίπτυχο δράσεων για το οικονομικό νοικοκύρεμα των αθλητικών Ομοσπονδιών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 20η ΥΠΕΡΙΑ Πολιτισμού και το 14ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμοργού, πέρασαν πια στην ιστορία ως δύο από τα πιο επιτυχημένα πολιτιστικά γεγονότα στις Κυκλάδες τα τελευταία χρόνια!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι φθινοπωρινές – «ανοιξιάτικες» συνθήκες μας αποχαιρετούν το Σάββατο και την Κυριακή 18 – 19/11 ημέρες κατά τις οποίες το καιρικό σκηνικό στις Κυκλάδες θα αλλάξει αποκτώντας κανονικά για την εποχή χαρακτηριστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πιο λαμπερές γιορτές του χρόνου φτάνουν, και η όμορφη Αλυκή ανοίγει φέτος την αυλαία των γιορτινών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τη 2η ήδη μέρα του Δεκεμβρίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 19:00

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Σύρο

Την 16-11-2023 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 50χρονος ημεδαπός ο οποίος μεσημβρινές ώρες της προηγούμενης ημέρας αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από παραλιακή περιοχή. Το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 18:58

Η Πάρος "σαρώνει" τα βραβεία

ς Best Luxury Destination ψηφίσθηκε η Πάρος στα Greek Travel Awards 2023 στο πλαίσιο του Sustainability Marathon που διοργάνωσε ο ΕΟΤ και στον οποίο παρουσιάστηκαν τα project βιωσιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 18:53

Έρχονται τα εμβόλια χωρίς σύριγγα

Έρχονται τα εμβόλια χωρίς σύριγγα, αλλά με μικροεπιθέματα - Το Ιδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδοτεί την μαζική παραγωγή τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 18:51

Τέμπη: Βρέθηκε το «μαύρο» κουτί του Intercity

Βρέθηκε το «μαύρο κουτί» του intercity που συγκρούστηκε στα Τέμπη, όμως το καταγραφικό έχει υποστεί μεγάλες φθορές και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 18:37

θαλάσσια διακομιδή από Τήνο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos