Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ανακοίνωσε ότι ανακαλεί άμεσα ποτήρι από μελαμίνη και καλεί τους καταναλωτές που το έχουν προμηθευτεί να μην το χρησιμοποιήσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ασφάλεια που παρέχει η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας ταξίδεψαν στο εξωτερικό 345.829 ασφαλισμένοι του e-ΕΦΚΑ το 2022 καθώς η κάρτα ΕΚΑΑ εξασφαλίζει την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στη χώρα υποδοχής για όσους διαθέτουν ενεργή ασφαλιστική ικανότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάγγελμα απηύθυνε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα. Είναι η πρώτη φορά που ο ηγέτης της οργάνωσης με έδρα τον Λίβανο εκφράζεται δημόσια για τις εξελίξεις στην περιοχή μετά το ξέσπασμα του πολέμου εταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 16:33

Απογραφές αιγοπροβάτων και χοίρων

Όπως σας είναι ήδη γνωστό οι κάτοχοι αιγοπροβάτων ή χοίρων έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν τακτικά τα αντίστοιχα μητρώα των εκμεταλλεύσεων τους, για τις όποιες μεταβολές (γεννήσεις , πωλήσεις ,αγορές , θανάτους, σφαγές κ.λ.π), του ζωικού τους κεφαλαίου .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: «Από πέμπτοι στη σειρά εκτέλεσης των αντιπλημμυρικών έργων, καταφέραμε να γίνουμε πρώτοι. Ούτε οι εκλογές λειτούργησαν ως ανασταλτικός παράγοντας, αφού η δουλειά εδώ δεν σταματάει ποτέ»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 14:49

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 5/11 στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας, θα διεξαχθεί τελικά το ματς του ΑΟ Πάρου με τον Νηρέα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεμάτο με αγώνες που δίνουν τις ευκαιρίες τους για στοιχημα ποδοσφαιρο είναι το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/11).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μια παρέμβαση που την τιτλοφορεί ως «μια ακόμη προσπάθεια να προλάβουμε τα χειρότερα», ο πρώην Βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ανοίγει πυρ κατά των δύο μειοψηφιών οι οποίες αν και ισχυρές εσωκομματικά είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά μειοψηφικές στην κοινωνία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Λι Τσιανγκ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos