Πάρος: Κοινωνική ευαισθητοποίηση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμαρών – Επιτυχής πραγματοποίηση δύο διαφωτιστικών ομιλιών

18 Μαϊος 2024 19:13

Με επιτυχία και τη συμμετοχή αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκαν υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών, δύο ενημερωτικές, διαφωτιστικές ομιλίες στο χώρο του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Καμαρών).

Η πρώτη ομιλία έλαβε χώρα στις 21 Απριλίου και αφορούσε στη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων. Το στέλεχος του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου κ. Μεταξάς, διαφώτισε τον κόσμο σχετικά με την ορθή οδηγική συμπεριφορά και την τήρηση κανόνων για την ασφάλεια στο δρόμο, καθιστώντας σαφές στην ενδιαφέρουσα ομιλία του τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στα τροχαία.

Η δεύτερη ενημερωτική ομιλία αφορούσε στην ασφάλεια, στην προστασία και στην αντιμετώπιση μιας πιθανής πυρκαγιάς. Πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαϊου και ομιλητές ήταν οι κ.κ. Καραπαναγιώτης και Κορτιάνος στελέχη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου.

Ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, οι ομιλητές διαφώτισαν το κοινό πάνω σε θέματα που άπτονται των δράσεων και των πρακτικών τόσο για την αποσόβηση του κινδύνου όσο και για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας στην περίπτωση πυρκαγιάς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών, στο πλαίσιο ενός σκεπτικού ευαισθητοποίησης και αρωγής της τοπικής κοινωνίας αλλά και της κοινωνίας της Πάρου ευρύτερα, πρόκειται να διοργανώσει μια ακόμη ενημερωτική ομιλία από την Ε.Ο.Δ. με θέμα τις πρώτες βοήθειες και την ΚΑΡΠΑ σε καταστάσεις επειγουσών συμβάντων υγείας που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή. Η ημερομηνία και η ώρα της εκδήλωση θα ανακοινωθούν προσεχώς. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos