Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Πάνω από 400 θεατές απόλαυσαν στην μεγάλη οθόνη την αριστουργηματική ταινία παρουσία της Εύας Νάθενα και της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης για σκάφη Optimist και ILCA 4 που διεξήχθη στη Χίο το τετραήμερο 29/2 έως 3/3. 178 αθλητές από 15 ναυτικούς ομίλους των νησιών βρέθηκαν στο νησί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα ΕΛΛΕΤ Τουρισμός &Αειφορία – «Από την ποσότητα να στραφούμε στην ποιότητα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 23:47

Πάρος: Συνεδρίαση ΔΕΥΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 04 του νόμου 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης», όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους νόμους 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό την διακριτική παρουσία στελεχών του τμήματος αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας, τελέστηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Νέα Σμύρνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξασφαλίζεται ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες για όλους, τονίζει ο πρωθυπουργός σε βίντεο που ανέβασε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταθερά υπέρ του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων η πλειοψηφία -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 02-03-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 14χρονος ημεδαπός γιατί προκάλεσε φθορές σε δημοτικό καθρέφτη διευκόλυνσης οδικής κυκλοφορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είκοσι επιχειρήσεις από τον κλάδο του Τουρισμού και πάνω από 100 φοιτητές συναντηθήκαν την περασμένη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο κτίριο του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της Δράσης "Ημέρες Καριέρας 2024".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τριήμερο από 1 έως και 3 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάςπαρευρέθηκε σε Γενικές Συνελεύσεις και Συνεδριάσεις Φορέων και Διοικήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos