Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Kάθε μέρα που περνάει ο αριθμός των θυμάτων απο πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες ολοένα και αυξάνεται αφού μέσα σε μία ημέρα 4 άτομα άφησαν την τελευταία τους πνοή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκαύσωνας που σαρώνει τη χώρα ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα ύψη με τους μετεωρολόγους να περιμένουν ακόμη και 45αρια, ενώ προειδοποιούν για τα «ύποπτα» συμπτώματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε θερμική εξάντληση και θερμοπληξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η Τουρκία θα στείλει 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 1 πυροσβεστικό ελικόπτερο για την καταπολέμηση των συνεχιζόμενων πυρκαγιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

υψηλή χοληστερόλη μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένα αιμοφόρα αγγεία. Οι ειδικοί σε θέματα διατροφής και δίαιτας έχουν κατονομάσει ένα τρόφιμο που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ποσότητας χοληστερόλης στο σώμα, και μπορεί να αποτελέσει μια μικρή έκπληξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια έπειτα από τον θάνατο του άτυχου 46χρονου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα που δούλευε ο 46χρονος ο οποίος είναι το πρώτο πιθανό θύμα θερμοπληξίας στην Εύβοια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο Αμερικανός τραγουδιστής της ποπ και της τζαζ Τόνι Μπένετ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ρεκόρ για τις περισσότερες ημέρες καύσωνα που κρατά από το '87 αναμένεται να σπάσει φέτος καθώς ο καύσωνας που χτυπά τη χώρα τώρα αναμένεται να κρατήσει ως το επόμενο Σαββατοκύριακο, υποστηρίζει ο διευθυντής της ΕΜΥ Αντώνης Λάλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη φετινή καλλιεργητική περίοδο οι πτήσεις του εντόμου της Ευδεμίδας κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θλίψη προκαλεί η είδηση του τραγικού θανάτου 46χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας έπειτα από θερμοπληξία.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos