Χαλκίδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς μετά τον θάνατο του 46χρονου από θερμοπληξία

21 Ιουλίου 2023 18:18

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια έπειτα από τον θάνατο του άτυχου 46χρονου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας εργάστηκε χθες Πέμπτη ως διανομέας στην ψησταριά του συλληφθέντα -χωρίς να υπάρχει σχετική σύμβαση εργασίας- από το πρωί έως και το μεσημέρι.

Στις 16.00 επέστρεψε στο σπίτι του και αμέσως άρχισε να νιώθει έντονη αδιαθεσία μέχρι που τελικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Στις 17.00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, μισή ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αναφέρει: «Την Πέμπτη 20/07/2023 προσκομίσθηκε στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται ότι θα δώσει η νεκροψία - νεκροτομή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos