Νηρέας - Πανναξιακός 4-4

21 Μαρτίου 2010 00:00
Ένα από τα συγκλονιστικότερα σε εξέλιξη παιχνίδια ποδοσφαίρου διεξήχθη την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς για το ποδοσφαιρικό
πρωτάθλημα  Κυκλάδων. Ο ΑΜΕΣ Νηρέας Νάουσας Πάρου έπειτα από συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στον Πανναξιακό κατάφερε να κάνει την ανατροπή της χρονιάς και να πάρει έναν βαθμό που έμοιαζε χαμένος. Η ομάδα της Πάρου που βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με 1-4 κατάφερε με συγκλονιστική εμφάνιση να σημειώσει τρία γκολ να φέρει το ματς στα ίσα και μάλιστα να απειλήσει τον Πανναξιακό ακόμα και με ήττα! 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ανεβλαβή στο 6’ για να ισοφαρίσει ο Νηρέας με τον Νίνο στο 27’. Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε δυο λεπτά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου σημείωσαν δυο γκολ με τον Μπαρντί Αρζόλ (43’) και τον Σουσούνη (44’) και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ 1-3. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι με τον Μπαρντί Αρζόλ (50’) σημείωσαν ακόμα ένα και έδειξαν μέχρι εκείνο το σημείο ότι το τρίποντο το είχαν στο… τσεπάκι τους.

 Ένα από τα συγκλονιστικότερα σε εξέλιξη παιχνίδια ποδοσφαίρου διεξήχθη την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα  Κυκλάδων. Ο ΑΜΕΣ Νηρέας Νάουσας Πάρου έπειτα από συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στον Πανναξιακό κατάφερε να κάνει την ανατροπή της χρονιάς και να πάρει έναν βαθμό που έμοιαζε χαμένος. Η ομάδα της Πάρου που βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με 1-4 κατάφερε με συγκλονιστική εμφάνιση να σημειώσει τρία γκολ να φέρει το ματς στα ίσα και μάλιστα να απειλήσει τον Πανναξιακό ακόμα και με ήττα! 


Οι παίκτες όμως του Νίκου Μοστράτου είχαν διαφορετική άποψη. Με φοβερά ψυχικά αποθέματα πέρασαν στην αντεπίθεση και με ηγέτη και σκόρερ των δυο επόμενων γκολ τον Γιώργο Μοστράτο (52’ και 61’) μείωσαν αρχικά σε 3-4 για να ισοφαρίσει στο 68’ ο Νικόλοφ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο της νίκης αν εκμεταλλεύονταν την διπλή ευκαιρία που είχαν με τον Νίνο και τον Μοστράτο ενώ διαμαρτύρονται και για το μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Μοστράτου από τους αμυντικούς του Πανναξιακού.

Οι γηπεδούχοι έχουν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δεληγιάννη που όπως υποστηρίζουν με τα σφυρίγματά του ευνόησε τους φιλοξενούμενους. 

ΑΜΕΣ Νηρέας (Νίκος Μοστράτος): Παπαγιάννης, Ραγκούσης, Μπίμπα (78’ Μόλα), Δελημπαλταδάκης (46’ Τριπολιτσιώτης), Μπαρμπαρήγος, Παπαδόπουλος, Τόδρη, Κρίστο Νίνο, Νικόλοφ, Βάρσαμος, Μοστράτος. 

Πανναξιακός (Στέφανος Μεϊμάρογλου): Βασιλάκης, Ανεβλαβής (65’ Χαμηλοθώρης), Μιούλεν, Δρυς, Κατσάνης Ν., Φαρκώνας, Κατσάνης Γ., Βασαλάκης, Σουσούνης, Αγγελής, Μπαρντί Αρζόλ. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Πανναξιακού Στέφανος Μεϊμάρογλου μας δήλωσε τα εξής:   



Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Νηρέα Νίκος Μοστράτος μας δήλωσε: 



Στα άλλα δυο παιχνίδια για τον όμιλο των «6» που διεκδικούν την άνοδο στη Δ’ Εθνική ο Α.Ο. Πάρου το Σάββατο πήρε τον βαθμό ισοπαλίας (2-2) από τον Αστέρα Κορθίου στην Άνδρο ενώ η Άνω Σύρος επικράτησε της Ίου με 4-0 στο γήπεδό της. 

Βαθμολογία

 
Ομάδες                   Βαθμοί
Νηρέας 6-5                   6
Αστ. Κορθίου 5-2         6
Άνω Σύρος 5-0             6
Πανναξιακός 4-5           3
ΑΟΠ 3-4                       1
Ίος 0-10                        0  

Για τα παιχνίδια παραμονής στην Α’ κατηγορία ο Μαρπησσαϊκός επικράτησε στο γήπεδό με γκολ του Μελανίτη 1-0 της Θύελλας Καμαρίου και ο Αστέρας Μαρμάρων επίσης στο γήπεδο του Μαρπησσαϊκού με 2-0 της Αναγέννησης Νάξου


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos