Ίος - ΑΟΠ 2-1

17 Απριλίου 2010 01:00
Στην Ίο έσβησαν οι ελπίδες για τον Α.Ο. Πάρου. Οι ελπίδες που είχε ο Α.Ο. Πάρου, πριν από το παιχνίδι με τον Α.Σ. Ίου, για άνοδο στη Δ’
εθνική κατηγορία αποτελούν παρελθόν. Και αυτό γιατί ο Α.Σ. Ίου επικράτησε του Α.Ο. Πάρου με 2-1, το Σάββατο το μεσημέρι, στο γήπεδό του σημειώνοντας την πρώτη νίκη στη φάση των «6». Μια νίκη που ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους που είχαν τρία δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και σωρεία ευκαιριών για να πάρουν το τρίποντο που θα τους κράταγε στο κόλπο για άνοδο στη Δ’ εθνική. Ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν σημειώνεις γκολ θα το δεχθείς επαληθεύτηκε.

Ο Α.Ο. Πάρου έκλεισε στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί με βολίδα του Παύλου Μπάλκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι γηπεδούχοι έξι λεπτά αργότερα έφθασαν στην ισοφάριση. Ο Δράκος επιχείρησε ψηλοκρεμαστή σέντρα από τα αριστερά η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Μανέκα έσκασε στο έδαφος και στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο του Α.Ο. Πάρου. Ο επόπτης με λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρηση έδειξε στο διαιτητή ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και ο τελευταίος κατευθύνθηκε στη σέντρα κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Α.Ο. Πάρου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Α.Ο. Πάρου κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε ο Αρκουλής μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάπη που έστειλε τον πορτιέρο στη δεξιά γωνία και τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Ο Α.Ο. Πάρου συνέχισε να είναι καλύτερος δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά πότε τα δοκάρια (δυο ακόμα φορές), πότε η αστοχία και πότε η σφικτή αμυντική διάταξη των γηπεδούχων κράτησαν το 1-1 μέχρι το 95’. Στο λεπτό εκείνο ο Τριαντάφυλλος δέχθηκε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μανέκα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.  

Θεατές: 60

Διαιτητής: Μαμαλούκας καλός Επόπτες: Βακόνδιος, Αρμακόλας.  

Α.Σ. ΙΟΥ (Γιώργος Τσιβόγλου): Βολικάκης Κ., Ξένιος, Στρατής, Δράκος (84’ Παπαγρηγορίου), Βολικάκης Σ. (70’ Τριαντάφυλλος), Μπόζα, Καλογήρου, Γιαννόπουλος (59’ Καλαθάς), Χάρος, Δαμβακάρης, Βαλμάς.  

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ (Μάκης Πούλος): Μανέκα, Βαρθακούρης, Νίκας Κ., Τσιλιώρης (46’ Αρκουλής), Λάπη, Χάντζαρης, Μπαμπούνης, Κόρδος (31’ λ.τ. Μπάλκας Παναγ.), Τσόκα (76’ Μουράι), Πετρόπουλος, Μπάλκας Παύλος.  

Το φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση εκτός από τις φάσεις σας μεταφέρει και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αναμέτρηση. Σε ένα γήπεδο με πολύ σκληρό τερέν, με το κοντέινερ να χρησιμοποιείται για αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας και με τους 50-60, νεαρούς στην πλειοψηφία τους, φιλάθλους της Ίου στη μικρή εξέδρα του γηπέδου να μην σταματούν να ενισχύουν την ομάδα τους κυρίως με υβριστικά συνθήματα εναντίον των παικτών της παριανής ομάδας. …   

 


 


Ακολουθούν δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης…

Μάκης Πούλος:



Παντελαίος:


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos