ΑΟ Πάρου – Παμμηλιακός 1-0 - Τόπο στα νιάτα! (Βίντεο)

06 Νοεμβρίου 2022 00:24

Με μεγάλη προσπάθεια ο νεανικός ΑΟΠ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας απέναντι στον επίσης με χαμηλό όρο ηλικίας Παμμηλιακό.

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας, 3-3 με τη Σέριφο, οι γηπεδούχοι κατέβηκαν αποφασισμένοι και βάζουν πλώρη για τις πρώτες 2 θέσεις που οδηγούν 6 συνολικά ομάδες, 2 από κάθε όμιλο, στη δεύτερη και τελική φάση του πρωταθλήματος.

Πολλά τρεξίματα, ταχύτητα, δύναμη και πάθος είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ΑΟ Πάρου.

Βέβαια υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης κυρίως στις συνεργασίες και τη δημιουργία, όμως το πρωτάθλημα αυτό μπορεί να συντελέσει στην εξέλιξη όλων των παιδιών.

Ο Παμμηλιακός με σφικτή τακτική ήταν δύσκολος αντίπαλος με πολλούς διακριθέντες στην αμυντική γραμμή, όμως δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνος πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

aoparou pamilliakos 01

react

aoparou pamilliakos 02

Α ΜΕΡΟΣ

Ο ΑΟ Πάρου είχε τον έλεγχο και ο Παμμηλιακός μόνο στο τέλος του ημιχρόνου αντέδρασε.

Για τους γηπεδούχους στο 8’ ο Ζέλα αστόχησε από κοντά, στο 10’ μετά από κομπίνα σε φάουλ ο Βοσινάκης σούταρε ψηλά σε κενή εστία και στο 33’ ο ίδιος πήγε να σκοράρει με κόντρα, αλλά έσωσε ενστικτωδώς στη γωνία του ο Πρίφτη. Ο γκολκίπερ του Παμμηλιακού έδιωξε σε κόρνερ στο 37’ ένα δυνατό σουτ του Μουρλά από την περιοχή.

Στο 39’ ο Παμμηλιακός που είχε ανεβάσει την απόδοση του, απείλησε στο 39’ όταν με πολύ καλή ατομική προσπάθεια έκοψε επικίνδυνα την μπάλα και χρειάστηκε η εξαιρετική προσπάθεια του Νικολάου για τελειώσει η φάση.

Παρόμοια προσπάθεια του Λιβάνιου από την ίδια πλευρά, έδιωξε η άμυνα.

Το ημίχρονο έληξε με μακρινό άστοχο σουτ του Μαυρογιάννη και ένα δοκάρι του Δαφερέρα που σε σέντρα του Αλιφιέρη πλάσαρε δυνατά αλλά στάθηκε άτυχος.

aoparou pamilliakos 03

zaxari alevri 01 greek

aoparou pamilliakos 04

Β ΜΕΡΟΣ

Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και στο 60’ πέτυχαν το μοναδικό τους γκολ.

Ο Χάλκο βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Δαφερέρα που την έκοψε με τη μία στον Παντελαίο που δεν άφησε περιθώρια κάνοντας το 1-0.

Το υπόλοιπο διάστημα κύλησε χωρίς πολλές φάσεις και ο Παμμηλιακός παρουσίασε σημάδια κόπωσης, αφήνοντας στον ΑΟ Πάρου τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Διαιτήτευσαν οι Κουζούμης, Ανδρικόπουλος και Ρούσσος Ι.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Νικολάου Α., Χάλκο, Κρίσπης, Μπέτσα, Βοσινάκης, Ζέλα(70’ Κοντός), Δαφερέρας, Πούλιος, Αλιφιέρης(89’ Αδάμ), Μουρλάς, Παντελαίος(83’ Διακάτος).

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Πρίφτη, Μπατσάς, Αιβαλιώτης(72’ Βελέτζας), Τσιούκρας, Μωραίτης, Ραπανάκης, Λιβάνιος, Βήχος, Ζούλιας, Μαυρογιάννης(72’ Παπαδόπουλος), Μαρκαντώνης(55’ Γεωργαλάκης).

{https://www.youtube.com/watch?v=SDIlJFlwc-g}

aoparou pamilliakos 05

aoparou pamilliakos 06

aoparou pamilliakos 07

aoparou pamilliakos 08

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos