Έκανε περίπατο η ΑΕ Πάρου και συνέτριψε τον ΑΟ Πάρου

17 Δεκεμβρίου 2023 22:56

Ο πληγωμένος ποδοσφαιρικός εγωισμός της ΑΕΠ από το 2-2 του πρώτου γύρου, αποδείχθηκε το ισχυρότερο κίνητρο τους στον αγώνα με τους νεαρούς του ΑΟΠ, που τους είχαν κάνει τη ζημιά.

Ο ισχυρός άμεμος οδήγησε το ματς στη δύναμη, όπου η ΑΕ Πάρου υπερείχε.

Γενικά η ΑΕΠ, χωρίς να εντυπωσιάσει, ήταν σοβαρή και συγκεντρωμένη και δεν έδωσε ελπίδες. Παρά τις αλχημείες του Αλ. Αλεξανδρή για να βρει λύση στις απουσίες έκανε ότι έπρεπε για να πάρει τη νίκη.

Αρνητική η λειψανδρία και το ότι σε εντός έδρας παιχνίδι υπήρχαν 14 μόνο διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, κατανοητό το δύσκολο χρονικό σημείο πριν τις γιορτές, όμως αν με την επανέναρξη η ομάδα δεν συγκροτηθεί και ενισχυθεί, τότε και η φετινή χρονιά θα περάσει απαρατήρητη.

Ο ΑΟ Πάρου δέχθηκε μεγάλη πίεση και 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο που είχε τον αέρα αντίθετο και δοκίμασε να απειλήσει χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία με κάποιες γρήγορες μεταβάσεις, που αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς κυρίως με τον Βάιπ  Μπαμπαλιού, το πολυεργαλείο της ομάδας του Αλεξανδρή.

Στο δεύτερο ο ΑΟΠ ανέβασε τις γραμμές του με αποτέλεσμα να βρει χώρους και να οργιάσει ο Γκασίσου. Υπήρχαν πάντως ευκαιρίες και μάλιστα ο Ρούσσος απέκρουσε πέναλτι του Παπαθεοδώρου στο 56’, ενώ στο 72΄ο Γεροχρήστος έσωσε βέβαιο γκολ πάνω στη γραμμή.

aep aoparou 102

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 9΄ο Γκασίσου βρήκε τον Μουράι που με σουτ ψηλά στα δίκτυα έκανε το 1-0.

Στο 32΄πάλι ο Μουράι με κεφαλιά αυτή τη φορά σε σέντρα του Παπαδόπουλου 2-0.

Στο 38΄συνεργασία Γκασίσου με Φαντιγκά και ο τελευταίος με πλασέ το 3-0.

Στο 45΄ατομική ενέργεια και τελείωμα του Στρ. Κρητικού το 4-0.

Στο 52’ 61΄και 82’ ο Γκασίσου με ισάριθμα σουτ πέτυχε προσωπικό χατ τρικ και το σκορ έγινε 7-0.

Στο 90΄ο Δαφερέρας με πλασέ πέτυχε το γκολ της τιμής και διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κουζούμης, Βακόνδιος και Δεγαίτας

AO ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος)

Καλαλές, Μπίμπα(55΄Ζέλα), Κρίσπης(64΄Σταυρόπουλος), Μπέτσα, Κεβάνι(64΄Αδάμ), Βοσινάκης, Δαφερέρας, Πούλιος, Αλιφιέρης, Μουρλάς, Παπαθεοδώρου.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Αλεξανδρής)

Ρούσσος, Στεφ. Κρητικός, Παπαδόπουλος, Μπαμπαλιού, Χατζία, Μανδραβέλης, Μουράι, Κρητικός Στρ.(65΄Γεροχρήστος), Φαντιγκά(46΄λ.τ. Σεμπατίνο), Γκασίσου, Παντελαίος.

aep aoparou 103

aep aoparou 104

aep aoparou 105

aep aoparou 106

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos