Αίας Σύρου – ΑΕ Πάρου 2-0. Προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε…

25 Φεβρουαρίου 2024 13:16

Με ήττα ξεκίνησε τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΑΕ Πάρου, αφού έχασε στη Σύρο με 2-0.

Λάθη στην άμυνα, αδυναμία στη ανάπτυξη και αναποτελεσματικότητα στην επίθεση ήταν οι λόγοι που η Παριανή ομάδα επιστρέφει με άδεια χέρια, απέναντι σε έναν αντίπαλο στα μέτρα της.

Χαρακτηριστική η συνεχής τακτική με βαθιές μπαλιές στην επίθεση, που διευκόλυνε την αμυντική γραμμή των Συριανών.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς χάθηκε στο 27’, όταν ο Γκασίσου κλέβοντας τη μπάλα ξεχύθηκε ολομόναχος μπροστά με τον τερματοφύλακα Μώττο να σώζει στο πλασέ του.

Στο 52’ ο Μακρίδης σούταρε ο Μώττος πάλι έδιωξε αρχικά και στη συνέχεια έπεσε στα πόδια του Φαντιγκά, σώζοντας εκ νέου την εστία του.

Στο 64’, αμέσως μετά το πρώτο γκολ σε φάση διαρκείας οι Παριανοί ζήτησαν έντονα χέρι-πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης ακυρώθηκε το γκολ του Χατζία.

Ο Αίας είχε δοκάρι στο 36’ σε κεφαλιά του Μουλίδη και μία μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 46’ όταν μετά από λάθος στην άμυνα έσωσαν το γκολ πρώτα ο Χατζία και μετά ο Καμπάσης πάνω στη γραμμή.

Στο 62’ ‘όμως νέο λάθος στην άμυνα έβγαλε τον Ραμπαβίλα μόνο του πλάγια στην περιοχή, ο Νικολακόπουλος έδιωξε στη χαμηλή σέντρα του, αλλά ο επερχόμενος Μπαλόπητας άνοιξε το σκορ 1-0.

Η ΑΕ Πάρου πίεσε στη συνέχεια, όμως με τον ανορθόδοξο τρόπο που έβγαινε στην επίθεση δεν δημιούργησε μεγάλες απειλές.

Τελικά στις καθυστερήσεις ο Νομικός με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.Κόκκινη κάρτα στο τέλος αντίκρισε ο Μάιπας.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Ρούσσος και Βαρθαλίτης.  

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Νικολακόπουλος, Τάσιος(72’ Ζίλκε), Παπαδόπουλος, Χατζία, Καμπάσης, Φαντιγκά(72’ Παντελαίος), Στ. Κρητικός, Μακρίδης, Γκασίσου, Μουράι, Καργιώτης (85’ Δ. Κρητικός).

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

Μώττος, Βλαχάκης, Ρούσσος, Σαμανίδης, Καραμολέγκος, Γκοντζάι(58’ Ξαγοράρης), Μαιπάς, Μπαλόπητας(90’ Καλίγερος), Νομικός, Μουλίδης(67’ Ρηγούτσος), Ραμπαβίλας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos