Ραγκούσης: Δεν σταματά την απεργία πείνας ο Ρωμανός

04 Δεκεμβρίου 2014 11:21

Δεν προτίθεται να σταματήσει την απεργία πείνας, στην οποία βρίσκεται εδώ και 24 ημέρες, ο Νίκος Ρωμανός, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, ο κ. Ραγκούσης ανέφερε πως ο Ν. Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας και πως επί 24 μέρες ζει μόνο με νερό, ενώ όπως είπε, είναι λάθος αυτό που λέγεται πως παίρνει υγρή τροφή με ορό.

Αναφορικά με τη στάση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην υπόθεση, ο δικηγόρος διερωτήθηκε αν «όλα αυτά περί τηλεδιασκέψεων και νομοθετικών ρυθμίσεων περιμένουμε να πεθάνει ο Ρωμανός για να τα εξαγγείλουμε;».

«Δεν υπήρχε κάποιος προγραμματισμός ή κάποιος προβληματισμός ώστε να έχουμε μια πραγματική λύση η οποία θα ωφελούσε και τις δύο πλευρές;», σημείωσε.

Σχετικά με τον υπουργό, Χ. Αθανασίου ότι αναζητεί συνάντηση με τους γονείς του Ν. Ρωμανού ο κ. Ραγκούσης είπε ότι οι γονείς «δεν επιθυμούν συνάντηση αυτή τη στιγμή, έχουν έναν άνθρωπο που σβήνει».

«Οι συναντήσεις ή οι ρυθμίσεις αφήνουν τους γονείς αδιάφορους. Αυτό πους τους ενδιαφέρει είναι να σωθεί το παιδί. Οι συναντήσεις είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, δεν λύνουν το θέμα», κατέληξε.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos