Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Ηλεία: Εκκενώνονται περιοχές - Καίγονται σπίτια - Συγκλονιστικές εικόνες

24 Ιουλίου 2022 18:53

Φωτιά ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στα Μακρίσια Ηλείας, σε δύσβατη περιοχή κοντά σε ελαιώνες. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει κοντά σε λιοστάσια και βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να την προσεγγίσουν οχήματα της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν εναέρια μέσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.gr η φωτιά έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, ενώ κινείται πλέον προς Κρέστενα. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ήδη μπει στα πρώτα σπίτια στην Σκιλλουντία και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση στην κατασκήνωση της Φρίξας.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr εξαιρετικά επικίνδυνη είναι η φωτιά, η οποία πλησιάζει προς την Κρέστενα και ζητήθηκε η προληπτική εκκένωση της. Απειλούνται το διυλιστήριο και τα πρώτα σπίτια της περιοχής. Εντολή για προληπτική εκκένωση δόθηκε για το χωριό Γρύλλος αλλά και την κατασκήνωση της Φρίξας.

Πριν λίγο δόθηκε εντολή για εκκένωση των οικισμών Κρεστένων, Σκιλλουντίας και Γρύλλου, ενώ στάλθηκε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής.

{https://www.youtube.com/watch?v=rdD6hz-x3Us}



.ilialive.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos