Ρίτα Γουίλσον: Διαφήμισε το «Γάμος αλά Ελληνικά 3» - «Ώπα, έρχεται η αγαπημένη ελληνική οικογένεια»

15 Ιουλίου 2023 12:12

Η Ρίτα Γουίλσον μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επίσημη αφίσα της ταινίας, «Γάμος αλά ελληνικά 3», την οποία αναδημοσίευσε η δημιουργός Νία Βαρντάλος.

«Ώπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Νία Βαρντάλος (έγραψε και σκηνοθέτησε αυτή τη φορά) και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το "My Big Fat Greek Wedding 3" μόνο στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου!», έγραψε στη λεζάντα η παραγωγός.

{https://www.instagram.com/p/CupPIM0NwDs/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

Η αφίσα που κυκλοφόρησε με φόντο το γαλάζιο της Κέρκυρας, όπου πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, δείχνει το ζευγάρι των πρωταγωνιστών και μερικά από τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της πλοκής, «η οικογένεια Πορτοκάλος ταξιδεύει στην Ελλάδα για ένα συγκινητικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη και ανατροπές».

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν, Τζόι Φατόνε και τα νέα μέλη του καστ, ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

Το «Γάμος αλά ελληνικά 3» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos