Διακρίσεις για τους αθλητές του ΑΟΜυκόνου

13 Απριλίου 2015 21:06

Πρώτος ο Γιώργος Μίνο στην Ηλιούπολη

Σε έναν ακόμη αγώνα με περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα για τον ίδιο πρώτευσε ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου Γιώργος Μίνο. Ο Γιώργος έτρεξε στον αγώνα της Ηλιούπολος, απόστασης 4.660 μέτρων και νίκησε αρκετά άνετα με 14.36.3 αφήνοντας πίσω του τον δεύτερο για περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα. Ο Γιώργος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και αναμένεται να πετύχει επιδόσεις πολύ υψηλού επιπέδου στα 3.000 στηπλ το καλοκαίρι. Στον ίδιο αγώνα πήρε μέρος και ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση με 15.15.8 και έχει βάλει ως στόχο τη συμμετοχή του στα πανελλήνια πρωταθλήματα στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Πρώτος ο Διομήδης Μπακατσέλος στη Νέα Ιωνία



Στον αγώνα της Νέας Ιωνίας, με την επωνυμία ¨Μπλόκο της Καλογρέζας¨ πήρε μέρος και κέρδισε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Διομήδης Μπακατσέλος. Ο Διομήδης σημείωσε 35 λεπτά και 32 δεύτερα στον αγώνα απόστασης 10 χιλιομέτρων αφήνοντας πίσω του το δεύτερο νικητή περισσότερα από 100 μέτρα.

7ος με 180 χιλιόμετρα στο 24ωρο ο Γιώργος Πάνος

Εκατόν ογδόντα χιλιόμετρα έτρεξε τελικά ο Γιώργος Πάνος στο 24ωρο, στον αγώνα δηλαδή που διεξάγεται κάθε χρόνο στην πίστα του Ελληνικού και έχει διάρκεια 24 ώρες και νικητής ανακηρύσσεται όποιος τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα. ¨Ο στόχος για 220 χιλιόμετρα δεν επιτεύχθη και δεν είμαι ικανοποιημένος, περιμένα κάτι πολύ καλύτερο από τα 180 χιλιόμετρα που έτρεξα" δήλωσε ο Γιώργος Πάνος. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό καθώς δύο αθλητές ξεπέρασαν τα 240 χιλιόμετρα σημειώντας νέο ρεκόρ αγώνων. Οι αγώνες υπεραποστάσεων, όπως ονομάζονται όσοι ξεπερνούν τη διαδρομή του μαραθωνίου δρόμου, δηλαδή τα 42 χιλιόμετρα, είναι ιδιαίτερα επίπονοι αλλά αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τους δρομείς που ελκύονται από τις (πολύ) μεγάλες αποστάσεις.

2η στα 10.000 μέτρα στα Λεύκτρα η Αραπατσάκου

Δεύτερη στα δέκα χιλιόμετρα στον αγώνα των Λεύκτρων τερμάτισε η αθλήτρια του ΑΟΜυκόνου Κωνσταντίνα Αραπατσάκου. Η Κωνσταντίνα σημείωσε επίδοση 47 λεπτά σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή και ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την εμφάνιση της. Επόμενος στόχος η συμμετοχή της στους διασυλλογικούς αγώνες στις 9 Μαίου στην Άνδρο. Από την εμφάνιση της αυτή θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στην απόσταση των 10.000 μέτρων στις 24 Μαίου στα Μέγαρα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos