Ελπίδες και φόβοι για την αθηναϊκή... Black Friday

23 Νοεμβρίου 2016 13:29

Την πρώτη «Black Friday» της Αθήνας είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν οι καταναλωτές αλλά και ο εμπορικός κόσμος της πρωτεύουσας.


Η περίφημη «Μαύρη Παρασκευή», όπως αποκαλείται η πρώτη Παρασκευή μετά τον εορτασμό των Ευχαριστιών και έχει καθιερωθεί στις ΗΠΑ ως η αρχή του τριημέρου των μεγαλύτερων εκπτώσεων του χρόνου, θα ακολουθηθεί φέτος για πρώτη φορά από μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Φυσικά οι ουρές εκατοντάδων ανθρώπων που συνωστίζονται από την προηγούμενη νύχτα στις εισόδους των αμερικανικών καταστημάτων είναι μάλλον δύσκολο να εμφανισθούν στην ελληνική αγορά, δεδομένης της κρίσης. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η μεθαυριανή «Black Friday» θεωρείται από τους επιχειρηματίες μια πρώτη απόπειρα να μετατραπεί η συγκεκριμένη ημέρα σε γιορτή του εμπορίου.

«Η ''Black Friday'' είναι μια λαμπρή ημέρα και μια γιορτή που επιβεβαιώνει κάθε χρόνο την καλή σχέση μεταξύ καταναλωτών και εμπόρων. Σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί και στη χώρα μας. Οι επιχειρήσεις θα γιορτάσουν αυτήν τη σχέση και θα προσφέρουν στους καταναλωτές καταπληκτικές τιμές, καταπληκτική ποικιλία προϊόντων και πολύ καλή εξυπηρέτηση» λέει στο «Εθνος» ο Αντώνης Μακρής, πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos