Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Ενημερωθείτε πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα για ότι συμβαίνει στο νησί της Πάρου και όχι μόνο, εγκαθιστώντας εύκολα, γρήγορα και απλά την νέα εφαρμογή μας για Android συσκευές (κινητά, ταμπλέτες, κ.λ.π).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε με στοχευμένες πολύμηνες έρευνες, σε διεθνή επιχείρηση για την πάταξη της πορνογραφίας ανηλίκων. Στο πλαίσιο αυτό, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή 41χρονου ημεδαπού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβίαση των διατάξεων περί πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, παρατείνεται μέχρι την 31.12.2016 η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν τη δημοσίευση της Απόφασης αυτής (ΦΕΚ Β’ 422 από 22.02.2016) και έχουν λήξει ή λήγουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 01-03-2016 εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 21 και 25 ετών, οι οποίοι βραδινές ώρες στις 28-02-2016 είχαν αφαιρέσει εργαλεία από αποθήκη τουριστικής επιχείρησης, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στo δικαιούχο. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας συνελήφθη ο 25χρονος γιατί διαπιστώθηκε ότι, είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πάνω από -500- γραμμάρια κάνναβης και «φιξάκια» ηρωίνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Λεονταρίτης: "Γίνε και εσύ κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας. Αγκάλιασε τιε εθελοντικές οργανώσεις".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο επικεφαλής μας Χρήστος Γ. Καφτηράνης και τα μέλη του συνδυασμού μας «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» θέλουμε να σας συγχαρούμε για την πολύ σημαντική και ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν 2015-2016.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις Εγκαταστάσεις του Περιφερειακού Φυτωρίου Ν. Αιγαίου Α.Ε. επισκέφτηκαν τα παιδιά του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ρόδου με σκοπό να ξεναγηθούν στους χώρους του Θερμοκηπίου ,να ενημερωθούν και να δουν από κοντά την παραγωγή νεαρών καλλωπιστικών θάμνων και δενδρυλλίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια των δράσεων προβολής των μονοπατιών, ο Δήμος Σίφνου, σε συνεργασία με τον Γιάννη Κοντό(PHOTO KONTOS), δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο πεντάλεπτης διάρκειας για τα πεζοπορικά μονοπάτια του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα ζητήματα που άπτονται της διαχείρισης του προσφυγικού από την Περιφέρεια, έθεσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στον Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos