Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου αναβάλλει τη συμμετοχή του στη λαμπαδηφορία λόγω της μη έγκαιρης διοργάνωσης. Πιστεύουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 25 χρόνια αναβίωσης του εθίμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-03-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 32 ετών καθώς και ένας 21χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016, θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος της Σαντορίνης με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα προβλήματα του Δήμου Σερίφου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη και του Δημάρχου Σερίφου κ. Αντωνίου Αντωνάκη στη χθεσινή μεταξύ τους συνάντηση στο Διοικητήριο της έδρας της Περιφέρειας στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 28η Μαρτίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίασε χθες Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 υπό την Προεδρία της Επάρχου Θήρας κ. Θεώνης Λειβαδάρου η Τουριστική Επιτροπή του Επαρχείου, η οποία συστάθηκε πρόσφατα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο ακόμη και 200 περίπου χρόνια μετά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ίντερνετ διαρκώς μεγαλώνει. Αλλά πόσο μεγάλο είναι τελικά σήμερα; Απάντηση γρήγορη και ακριβής είναι αδύνατο να δοθεί, αν μη τι άλλο επειδή κάτω από το ορατό Ίντερνετ, κρύβεται ένας τεράστιος διαδικτυακός «υπόκοσμος», το «βαθύ» ή «σκοτεινό» διαδίκτυο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos