Πάρος: «Ξαναζωντάνεψε» το λιμάνι της Παροικίας (Βίντεο)

02 Μαϊος 2015 15:11

Μετά την χθεσινή ανάπαυλα ηρεμίας που επικράτησε στο λιμάνι της Παροικίας Πάρου λόγω Πρωτομαγιάς, το λιμάνι, σήμερα Σάββατο 2 Μαΐου επανήλθε στους κανονικούς του για την εποχή ρυθμούς.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου τοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία ο ηλεκτρονικός ενημερωτικός πίνακας που πληροφορεί τους επιβάτες για τα δρομολόγια των πλοίων.
Ο συγκεκριμένος πίνακας, έχει τοποθετηθεί και αφαιρεθεί για τουλάχιστον δύο με τρείς φορές κατά τους προηγούμενους μήνες, αρχής γενομένης το 2013 όπου μετά από λειτουργία ολίγων ημερών αφαιρέθηκε λόγω βλάβης.
Έκτοτε, όσες φορές και αν τοποθετήθηκε λειτούργησε για ελάχιστες ημέρες και εν συνεχεία αφαιρέθηκε ξανά λόγω βλάβης.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να παραμείνει στο χώρο αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε ένα λιμάνι που χρήζει άμεσης παρέμβασης και διαμόρφωσης του χώρου αναμονής του, ώστε να ανταποκρίνεται με αξιώσεις στην επίσκεψη των χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται το νησί ενισχύοντας έτσι την αίγλη της Πάρου ως δημοφιλούς προορισμού που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των επισκεπτών του.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos