Πεζοπορία: Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας Πάρου

09 Οκτωβρίου 2015 13:30

Το Τμήμα Πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας ξεκινάει και πάλι τη δραστηριότητά του.

Η πεζοπορία για το μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18/10, στη διαδρομή Αλυκή - Πούντα (διάρκεια διαδρομής: 2 με 2μιση ώρες, βαθμός δυσκολίας: μικρός). Η αρχική συνάντηση θα γίνει στην Πούντα, στο πάρκινγκ δεξιά πριν το λιμάνι. Εκεί, οι συμμετέχοντες θα αφήσουν τα μισά αυτοκίνητα και με τα υπόλοιπα θα κατευθυνθούν στην Αλυκή, απ' όπου και θα γίνει η εκκίνηση στις 12:30. Αρχηγός θα είναι ο κ. Στέφανος Ντούσης.

 

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos