Δράσεις για την πάταξη του παραεμπορίου από τον Δήμο Πάρου

12 Αυγούστου 2016 19:20

Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα, από την Δημοτική Αστυνομία Πάρου για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, στις Δημοτικές Κοινότητες Παροικίας, Νάουσας και Αγκαιριάς.

Στο πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκαν στις παραπάνω περιοχές ημεδαποί και αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, καθώς διαπιστώθηκε να ασκούν παράνομο υπαίθριο εμπόριο (παραεμπόριο), χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Συνολικά κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν περίπου 800 προϊόντα παραεμπορίου, τα οποία αφορούν σε φωτιστικά γραφείου, μπαταρίες, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Στόχος των επιχειρήσεων, που θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα, είναι η πάταξη του παραεμπορίου, η στήριξη της τοπικής αγοράς, η ομαλή λειτουργία του νησιού και η τήρηση της νομιμότητας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos