Επίσκεψη Δημάρχου Πάρου κ. Κωβαίου, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου

02 Νοεμβρίου 2016 14:03

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ., όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Τσιγώνια, με τον Διευθυντή κ. Αλέξη Γκόγκα και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και ο Συνεταιρισμός καθώς και το θέμα της ανακύκλωσης φυτικών αποβλήτων, η οποία γίνεται στο νησί αποκλειστικά και μόνο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Τέλος, αποφασίστηκε από κοινού να πραγματοποιούνται παρόμοιες συναντήσεις σε τακτική βάση για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τον πρωτογενή τομέα και βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών, διότι ο πρωτογενής τομέας μαζί με τον τουρισμό είναι ο στυλοβάτης όχι μόνο της τοπικής αλλά και της εθνικής οικονομίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos