Η Σελινοπουλημένη…από την Παιδική Σκηνή της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας

20 Απριλίου 2016 11:29

Η Παιδική Σκηνή της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας μετά από πολύ προσπάθεια όλων των μελών της ετοίμασε και παρουσίασε στους πολλούς μικρούς και μεγαλύτερους φίλους της το δραματοποιημένο κυκλαδίτικο παραμύθι «Σελινοπουλημένη» στις 16 και 17 Απριλίου στην Αίθουσά της, στη Νάουσα.


Οι θεατές που κατέκλυσαν την αίθουσα της Ομάδας ενθουσιάστηκαν από την παράσταση. Θυμήθηκαν παλιά παιδικά παιχνίδια αλλά και σημαντικές αξίες όπως την αγάπη πέρα από κοινωνικές τάξεις και διακρίσεις.
Στην αρχή των παραστάσεων η ναουσαίϊκη ομάδα έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στο παριανό παραμύθι με ανάγνωση παραμυθιών από τις καθηγήτριες Υπ. Ρούσσου και Κ. Δευτερίγου.
Η σκηνοθεσία ήταν των Ευαγγελίας Αναγνωστοπούλου και Βασιλικής Βεντουρή, τα σκηνικά των Ραγκούση Ειρήνης, Ευαγγελίας Αναγνωστοπούλου και Σοφίας Αγγελοπούλου, τα κοστούμια της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, η επιμέλεια ήχου της Φένιας Θεοφίλου, οι φωτισμοί και το πρόγραμμα του Λευτέρη Μενέγου.

Ευχαριστήρια οφείλονται στους:
Κώστα Ζουμή, Μαρία Σ. Αναγνωστοπούλου, Νικηφόρο Ρούσσο, Βάσω Αναγνωστοπούλου, Αρσένη Λουκή και Γιώργο Χανιώτη για την πολύτιμη βοήθειά τους

Με τιμή για την επιτροπή

Υπαπαντή Ρούσσου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos