Φιλιππίνες: Αεροσκάφος της Korean Air βγήκε εκτός διαδρόμου - Κανείς δεν τραυματίστηκε

24 Οκτωβρίου 2022 11:23

Ένα αεροσκάφος των Κορεατικών Αερογραμμών (Korean Air Lines Co Ltd) με 173 επιβάτες βγήκε εκτός των ορίων του διαδρόμου προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Σέμπου στις Φιλιππίνες αργά χθες Κυριακή το βράδυ, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ότι όλοι οι επιβάτες εγκατέλειψαν με ασφάλεια το αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος Airbus SE A330, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Σεούλ -Σέμπου, επιχείρησε να προσγειωθεί δύο φορές εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, πριν βρεθεί εκτός του διαδρόμου στην τρίτη προσπάθεια επανακύκλωσης (go around) που έγινε στις 23:07 τοπική ώρα, όπως ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή της η Korean Air.

“Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε τρία τοπικά ξενοδοχεία, ενώ μία εναλλακτική πτήση προγραμματίστηκε”, όπως ανακοίνωσε η ίδια αεροπορική εταιρία για την πτήση KE361. “Επί του παρόντος διερευνούμε τα αίτια του συμβάντος”, πρόσθεσε.

Φωτογραφίες από το σημείο του συμβάντος, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ότι το αεροσκάφος έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, με το ριναίο σύστημα προσγείωσης να φαίνεται ότι έχει υποστεί αστοχία και έχει καταρρεύσει.

{https://twitter.com/ABC/status/1584412625550856193?s=20&t=XdABrwQJ-wJBZjHpdol-1Q}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos