Étoile du Nord: Αυτό είναι το ωραιότερο σαλέ στον κόσμο

03 Ιανουαρίου 2024 18:19

Αν ένα μέρος συνδυάζει χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και ήσυχη πολυτέλεια, αυτό είναι τα σαλέ των πιο χλιδάτων ski resorts που βρίσκονται σε χιονισμένες κορυφές βουνών σε όλο τον κόσμο.

Άλλα ξύλινα, άλλα πέτρινα, τα σαλέ είναι η απόλυτη ενσάρκωση του χειμώνα, του cozy χώρου, του πανέμορφου ορεινού τοπίου με μαγευτική θέα, που συνδυάζει το εξωτερικό κρύο με την εσωτερική θαλπωρή.

Πολυτελή, ακριβά σαλέ βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, με αυτά των Άλπεων να κλέβουν τις εντυπώσεις και να κερδίζουν επάξια την πρωτοκαθεδρία.

Τα World Ski Awards, που επιβραβεύουν την αριστεία στον χιονοδρομικό τουρισμό, αποκάλυψαν τους νικητές του 11ου ετήσιου προγράμματος, λίγο πριν το τέλος του 2023. Οι νικητές περιλαμβάνουν το υψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης στη Γαλλία, τις πολυτελείς βίλες για αλπικό σκι στην Ιαπωνία και πολλά πολυτελή ακίνητα στην Ελβετία.

Το Etoile du Nord το καλύτερο νέο σαλέ στον κόσμο
Στο φετινό «World's Best New Chalet Ski» συμμετείχαν φιναλίστ από τον Καναδά, τη Γαλλία και την Ιαπωνία, με το Etoile du Nord που βρίσκεται στο Val d'Isère (Βαλ ντ’ Ιζέρ) στις γαλλικές Άλπεις να βρίσκεται στην κορυφή.

Το σαλέ διακρίνεται για το μείγμα σύγχρονου και παραδοσιακού στιλ, που σχεδιάστηκε από τον Manuel Nogueira, ιδρυτικό διευθυντή της AndArchitects.

Το πολυτελές γαλλικό σαλέ, που προσεγγίζεται μέσω ιδιωτικής σήραγγας, προσφέρει ένα επίπεδο ιδιωτικότητας και αποκλειστικότητας απαράμιλλο του Val d'Isère. Αυτό είναι το επόμενο επίπεδο του αλπικού design, διαθέτει έξυπνη μηχανική και εκλεπτυσμένη εσωτερική διακόσμηση ενώ ταυτόχρονα είναι φιλόξενο και φιλικό προς την οικογένεια. Η θέα προς το χιονισμένο βουνό και το τοπίο είναι παραμυθένια.

{https://www.instagram.com/p/Cx8XlyEo3_W/?utm_source=ig_web_copy_link}

Το περιλαμβάνει το πολυτελές σαλέ στις Άλπεις
Τοποθετημένο στην αποκλειστική περιοχή Petit Alaska στο Val d'Isère, το Étoile du Nord (East Wing) είναι ένα πολυτελές σαλέ για 12-14 άτομα. Αυτό το σαλέ των 710 τ.μ. αναδεικνύει τις εγκαταστάσεις σπα και ευεξίας, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικής εσωτερικής/εξωτερικής πισίνας, όπου ένας αναδιπλούμενος γυάλινος τοίχος μπορεί να ανοίξει και να κλείσει. Ο χώρος σπα περιλαμβάνει υπαίθριο υδρομασάζ, με ατμόλουτρο, ντους ευεξίας, αίθουσα περιποίησης μασάζ, χώρο χαλάρωσης και στατικό ποδήλατο.

Υπάρχουν επτά υπνοδωμάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 14 άτομα. Η master σουίτα με διπλό υπνοδωμάτιο στον τελευταίο όροφο περιλαμβάνει ιδιωτικό γραφείο και μεγάλο μπαλκόνι με ιδιωτικό υδρομασάζ. Υπάρχουν ακόμη πέντε δίκλινα υπνοδωμάτια, τρία από τα οποία προσφέρουν την επιλογή των υπνοδωματίων με δύο μονά κρεβάτια, εκτός από μια κουκέτα που φιλοξενεί δύο άτομα.

Ακόμη, διαθέτει ένα τεράστιο δωμάτιο με home cinema, αναπαυτικούς καναπέδες και γούνινα ριχτάρια για ατελείωτο χουχούλιασμα. Και οι πέντε όροφοι του Étoile du Nord East Wing εξυπηρετούνται από ανελκυστήρα.

Ζεστό ξύλο και γήινες, φυσικές, ουδέτερες αποχρώσεις, όπως καφέ, γκρι και μπεζ, γυαλί και πέτρα συνθέτουν το διακοσμητικό, αρχιτεκτονικό στιλ που συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό αλπικό τοπίο.

Όσον αφορά στην τιμή, πρέπει να βάλει κάποιος βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να το κάνει δικό του για μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, κοστίζει 109.965 - 212.130 ευρώ την εβδομάδα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου ενοικίασης πολυτελών βίλων Le Collectionist.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos