Eurovision-«Ζάρι»: «Τρέλανε» το TikTok ο Βρετανός που προσπαθεί να τραγουδήσει στα ελληνικά

23 Μαρτίου 2024 17:45

Viral έχει γίνει στο TikTok ένας Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδάει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision.

Τα βίντεο του Άαρον Σίμπλεϊ μετρούν ήδη μερικές χιλιάδες προβολές και έχουν αποσπάσει πολλά σχόλια, με τους χρήστες του TikTok να τον συγχαίρουν για την προσπάθεια και να του δίνουν κουράγιο να συνεχίσει.

Ο Βρετανός φόρεσε ένα μπλουζάκι με την σημαία της Ελλάδας και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Ζάρι» με τον δικό του τρόπο, σαν να επρόκειτο για μπαλάντα.

«Η συμμετοχή της Ελλάδας στην @eurovision φέτος είναι καταπληκτική και έπρεπε να κάνω προσπάθεια», αναφέρει ο ίδιος και εξηγεί ότι μαθαίνει ελληνικά εδώ και λίγο καιρό. Είναι τόσο όμορφη γλώσσα, αλλά και δύσκολη, ομολογεί. Δηλώνει, δε, ότι ο Έλληνας σύντροφός του τον μύησε στη χώρα και τον πολιτισμό της. «Ερωτεύτηκα», σημειώνει.

Απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια, της λέει «προσπάθησα» και στο κλιπ ακούγεται να επισημαίνει: «Το να μάθεις την ελληνική γλώσσα είναι δύσκολο. Το να τραγουδάς στα ελληνικά ακόμη δυσκολότερο».

Η τραγουδίστρια σχολίασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την προσπάθεια του Βρετανού συναδέλφου της. «Είναι τόσο όμορφο», έγραψε. Η απήχηση του «Ζαριού» στα social media είναι μεγάλη, με Eurofans και μη- να αποθεώνουν το κομμάτι, το οποίο δίχασε στην αρχή το ελληνικό κοινό. Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μετράει ήδη 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και περίπου αντίστοιχη επιτυχία έχει το «Ζάρι» και στη συνδρομητική πλατφόρμα Spotify.

@itsaaronsibley @SATTI … I tried ? ?? . Greece’s @eurovision entry this year is amazing and I had to give it a go! I’ve been learning Greek for a while now and it’s such a beautiful language. My gorge partner is Greek and introduced me to the country and culture and I fell in love ✨ . I’m not going to lie, the language has been so hard to learn so far but practice makes perfect ?? I’m sure I made some mistakes so pls be kind ? . Of course in typical me style I had to turn Zari into a ballad ? . #greek #learngreek #greeklanguage #language #eurovision #eurovisiongreece #greece?? #acoustic #vocalcover #song #musiccovers #cover #londonsinger #musicproducer #pianocover #fypシ #singing? #soloartist ♬ original sound - Itsaaronsibley

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos