Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Πώς θα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε όταν η κρίση πανικού αρχίζει να κερδίζει έδαφος και νιώθουμε ότι μας έχει κοπεί η ανάσα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη λίστα των celebrities που δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, μπήκε και η Πάρις Χίλτον, με μία σέξι φωτογράφιση.

Κατηγορία LIFESTYLE

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένας 9χρονος στο Καματερό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άρχοντα της λαϊκής μουσικής σκηνής, Βασίλη Καρρά», τα καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή για τρεις μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παραμονή των Χριστουγέννων σημαδεύτηκε από την απώλεια του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άγνωστοι δράστες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες εισέβαλαν χθες το πρωί, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου σε μεζονέτα 3ου και 4ου ορόφου που βρίσκεται στην Κηφισιά όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένα άτομα με το πρόσχημα να πουν τα κάλαντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονικείς τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τον τραγουδιστή το πρώτο βράδυ χωρίς εκείνον, σε κεντρικό δρόμο της πόλης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια εορταστική και χιουμοριστική στήλη του Politico, ο «Άγιος Βασίλης»... υπογράφει κείμενο αξιολογώντας ποιοι ηγέτες ήταν «καλοί» και ποιοι ήταν «άτακτοι» τη χρονιά που πέρασε ενώ αποκαλύπτει και τι δώρο θα κάνει στον καθένα ανάλογα με τη λίστα στην οποία ανήκει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεράστια χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα με φωτάκια και γιρλάντες και κουτιά με δώρα υποδέχονται τους καταναλωτές στα εμπορικά κέντρα σε μεγάλες κινεζικές πόλεις, όπως η Σανγκάη και η Τσονγκίνγκ, όμως σε πολλά τμήματα της χώρας, οι εορταστικές ευχές είναι εκτός συζήτησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εορτασμοί των Χριστουγέννων στη Βηθλεέμ επισκιάζονται από την «ένοπλη σύγκρουση στη Γάζα», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος, την ώρα που οι Ουκρανοί γιορτάζουν για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου, σε συγχρονισμό με τις χώρες της Δύσης, αψηφώντας τη Ρωσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos