«Δάκρυσαν» οι πίστες για τον Βασίλη Καρρά: Δική του η χθεσινή νύχτα, την Τετάρτη η κηδεία του

25 Δεκεμβρίου 2023 13:38

Η παραμονή των Χριστουγέννων σημαδεύτηκε από την απώλεια του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων βύθιζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τις χιλιάδες των ανθρώπων που τον αγάπησαν

Εχόντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα και την κόρη του Ειρήνη, ο Βασίλης Καρράς πέθανε από ανακοπή έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο κι ενώ είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία του επιθυμία, ωστόσο η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί η σορός του θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ως τη μία το μεσημέρι. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Με φωτογραφίες και τραγούδια του Βασίλη Καρρά χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι του «από τον βορρά μέχρι τον νότο» αποχαιρετούν από χθες τον «άρχοντα της νύχτας», ενώ συγκινητική ήταν και η ανάρτηση της κόρης του.

Η νυχτερινή διασκέδαση δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Καρρά, με τους καλλιτέχνες να εμφανίζονται στις πίστες και να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αφιέρωσε τη βραδιά στον Βασίλη Καρρά, «ένα μεγάλο κεφάλαιο στην μουσική», όπως τον χαρακτήρισε.

Νωρίτερα τον είχε αποχαιρετήσει με μία συγκινητική ανάρτηση με τους δύο τους αγκαλιά.

Η Πάολα τραγούδησε το «Απ' τον Βορρά Μέχρι τον Νότο» με πλάνα του Καρρά να εμφανίζονται στις οθόνες πίσω της.

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, ο Αντώνης Ρέμος του άφιερωσε μερικά τραγούδια του «για να πάει η ψυχούλα του εκεί ψηλά, να βρει τον Παντελή και όλους τους φίλους μας που είναι εκεί ψηλά. Για πάντα θα τον θυμόμαστε, για πάντα θα τον τραγουδάμε».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε για εκείνον το «Νύχτα Ξελογιάστρα» με τους θαμώνες να την καταχειροκροτούν, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που από την «Πύλη Αξιού».

dnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos