Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Η γραφική Μάρπησσα, το χωριό που για 12 γιορτινές μέρες, άνοιξε την αγκαλιά του φιλοξενώντας όμορφες εκδηλώσεις στο πνεύμα των Άγιων Ημερών, ολοκληρώνει σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, τον κύκλο των εκδηλώσεων με ένα μεγάλο, παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο στην πλατεία του χωριού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των πλοίων από και προς Κυκλάδες, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, τη Δευτέρα δηλαδή 1η Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα με καλό, σχεδόν ανοιξιάτικο καιρό, είχαμε στις Κυκλάδες, αλλά από ότι φαίνεται από τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις, ο χρόνος θα αλλάξει επίσης με… συνθήκες άνοιξης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη, πόνος, οδύνη. Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν την πανελλήνια συγκίνηση για το θάνατο που σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απλές και σίγουρες κινήσεις μπορούμε να παρκάρουμε εύκολα, χωρίς να «τραυματίσουμε» τις ζάντες των τροχών του αυτοκινήτου μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ευρώπη μπορεί να καθυστερούν, ωστόσο, ακόμη και στο παρά πέντε βρίσκουν την «χρυσή τομή», κάτι που συνέβη και αυτή την φορά με την απόφαση του ECOFIN για την αναθεώρηση του Ευρωπαϊκού πλαισίου οικονομικής διακυβέρνησης γνωστού και ως Συμφώνου Σταθερότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκατό χρόνια μετά τους πρώτους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, η ΔΟΕ εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να τους καταργήσει, τουλάχιστον με την υπάρχουσα μορφή τους, ελέω κλιματικής και οικονομικής κρίσης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην «ιστορική μεταρρύθμιση» της ίδρυσης των μη κρατικών πανεπιστημίων, αποτελεί ένα «ασφαλές και στέρεο βήμα», σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδριάζει στις 3:00 μμ ώρα Τουρκίας (14:00 ώρα Ελλάδος) η Επιτροπή Εξωτερικών της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, με αντικείμενο της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ άλλων, την έγκριση της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos